Ολυμπία Χοψονίδου: Εντελώς ακομπλεξάριστη μας δείχνει πώς είναι η κοιλιά της έπειτα από 6 εγκυμοσύνες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με 6 παιδιά.

Το πρώην μοντέλο που έχει αναδειχθεί σταρ Ελλάς 2006 είναι μια μαμά πλήρους απασχόλησης που παρολαυτά προσπαθεί να ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να παραμένει σε φόρμα παρά την επιβαρυμένη καθημερινότητα που έχει η ζωή με 6 παιδιά.

Μετά την απόκτηση του Θανάση, του Βασίλη, του Δημήτρη, της Αμαλίας, της Αναστασίας και της μπέμπας τους, η μαμά Ολυμπία με ανάρτησή της στο Instagram δεν διστάζει να δείξει τη χαλάρωση που έχει υποστεί η κοιλιά της και να αποκαλύψει πως η προπόνηση είναι σύμμαχός της στο να αλλάξει αυτή η εικόνα.

«Άμα δεν σηκωθώ να γυμναστώ δεν θα φύγει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε ένα video στο Instagram, όπου μας δείχνει την κοιλιά της.

Μας δείχνει πώς είναι η κοιλιά της μετά από 6 γέννες

Μια ακομπλεξάριστη μαμά

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά από 6 γέννες. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στο παρελθόν ενθαρρύνοντας τις νέες μητέρες να αποδεχθούν το σώμα τους καθώς αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και διορθώνεται με λίγη προσπάθεια.