Ονειρεμένα προσκλητήρια βάφτισης για το μωράκι σας!

Αν είναι η εποχή που οργανώνετε την βάφτιση του μωρού σας, η επιλογή των προσκλητηρίων σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει πολύ. Κι επειδή σας αγαπάμε, κι επειδή θέλουμε πάντα να σας προσφέρουμε λύσεις, ταξιδέψαμε στον κυβερνοχώρο και βρήκαμε τα πιο ρομαντικά, τα πιο τρυφερά, τα πιο ξεχωριστά προσκλητήρια βάφτισης για τον θησαυρό σας! Για του λόγου το αληθές, δείτε:
Στο e-shop του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, μας εντυπωσίασε το προσκλητήριο – μπομπονιέρα για αγοράκι, σε σιελ κουτί διαστάσεων 13,5Χ18,5. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της μπομπονιέρας π.χ. με ή χωρίς διακοσμητικό, αλλαγής χρώματος σε κορδέλες, τούλια και διακοσμητικά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Ηamogelo-eshop.gr.

Στο doradiko.gr, ξεχωρίσαμε αυτό το ροζ προσκλητήριο – πριγκίπισσα, διαστάσεων 22×22 εκατοστά. Εσωτερικά συνοδεύεται από λευκό χαρτί στο οποίο τυπώνονται οι γραμματοσειρές και τα σχέδια της αρεσκείας σας.

Στο www.123-mpomponieres.gr βρήκαμε κάτι πραγματικά καινοτόμο! Προσκλητήριο βάφτισης τρισδιάστατο! Το συγκεκριμένο που βλέπετε και στην φωτογραφία μας, έχει θέμα τους πειρατές και κλειστό είναι δεμένο με κορδέλα! Φτιάχνεται σε διαστάσεις 16×22.

Ένα εξίσου ιδιαίτερο, χειροποίητο προσκλητήριο ανακαλύψαμε στο http://toniasartandcrafts.blogspot.com. Πρόκειται για μια ροζ πεταλούδα με χαρτί του κειμένου τυλιγμένο σαν πάπυρο! Οι παραλήπτες του προσκλητηρίου σας θα εντυπωσιαστούν αναμφισβήτητα!

Για τους φίλους μας γονείς που ετοιμάζουν τα βαφτίσια των διδύμων τους, βρήκαμε στο Happyeverafter.gr προσκλητήρια Mastoras κλασσικά, για δίδυμα αγοράκι και κοριτσάκι, με λαχανί φάκελο και λευκή κάρτα. Συνοδεύονται απο ευχαριστήριο καρτελάκι. Διάσταση κάρτας: 9,5 X 24,5 και διάσταση φακέλου: 10 X 25.

Στο Ρrosklitiria4all.com, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία προσκλητηρίων. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε αυτό το ροζ με διάφανο εξώφυλλο και ζωγραφιά το φεγγαράκι!

Τέλος, στο Μymastoras.gr λατρέψαμε το προκλητήριο βάφτισης στικ γλυφιτζούρι σιέλ με glitter. Περιλαμβάνει σιέλ κάρτα και ριζόχαρτο δεμένα με πορτοκαλί κορδέλα και κουδουνάκι μπλέ. Διάσταση κάρτας: 9,0 x 12,0 εκ.

Όπως και να έχει, όποιο προσκλητήριο κι αν διαλέξετε, να σας ζήσει το μωράκι σας και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!