Ώρες αγωνίας για μαμά τα μεσάνυχτα- Προσπάθησαν να αρπάξουν τον 6χρονο γιο της μέσα από τα χέρια της

Ώρες αγωνίας έζησε τα μεσάνυχτα μια 34χρονη μητέρα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων όταν αδίστακτοι δράστες επιχείρησαν να της αρπαξουν τον 6χρονο γιο μέσα από τα χέρια της.

Προσπάθησαν να αρπάξουν τον 6χρονο γιο της μέσα από τα χέρια της

Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα. Το ρολόι έδειχνε 12.40. Στην οδό Γοργοποταμου επικρατούσε απόλυτη σιγή.  Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της στην ΕΛΑΣ, άγνωστος προσπάθησε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, να επιβιβάσει το παιδί της στο αυτοκίνητό του, αλλά δεν τα κατάφερε, τελικά, και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Ξαφνικά εμφανίστηκε στο δρόμο ένα θηριώδες μαύρο τζιπ, προσέγγισε τον ανήλικο, το παιδί φέρεται να φώναξε με τους δράστες να γίνονται αντιληπτοί και να ντρέπονται σε φύγη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φυλής ερευνώντας κάμερες ασφάλειας και μαρτυρίες από την περιοχή προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Νύχτα τρόμου για οικογένεια με ανήλικα παιδιά στο Π. Φάληρο - Ληστές του έδεσαν και τους κατάκλεψαν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Το εν λόγω περιστατικό αποτελεί μια καλή αφορμή για κάθε γονιό να υπενθυμίσει ξανά στο παιδί του ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό απέναντι σε άγνωστα άτομα που πιθανόν θα το προσεγγίσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και να αναφέρει αμέσως στο οικογενειακό του περιβάλλον ό,τι περίεργο του συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: “Θέλω να μου φέρουν το παιδί μου πίσω..Ζω ένα μαρτύριο” η μαμά της 24χρονης Αφροδίτης συγκινεί

Το Μεταξουργείο απέκτησε μια ολοκαίνουργια, ασφαλή παιδική χαρά για όλα τα παιδιά

Οι έφηβοι της Νάξου σε ρόλο δημοσιογράφου έβγαλαν στον «αέρα» το πρώτο τηλεοπτικό Δελτίο Ειδήσεων