Τέμπη: “Θέλω να μου φέρουν το παιδί μου πίσω..Ζω ένα μαρτύριο” η μαμά της 24χρονης Αφροδίτης συγκινεί

Η 24χρονη Αφροδίτη Τσιώμα έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη με τη μητέρα της να μην αντέχει αυτό που τους συνέβη. Η νεαρή ταξίδευε μαζί με έναν φίλο και μία φίλη της στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εξέπνευσε όταν το Intercity 62 συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία.

 Η μητέρα της προσπαθεί να συνέλθει από τον χαμό του παιδιού της

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ξέσπασε για το χαμό του παιδιού της. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Τελείωσε. Εγώ σας λέω ακριβώς αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ»

“Αυτό που θέλω είναι να μου φέρουν το παιδί μου πίσω..Ζω ένα μαρτύριο”

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια δεν με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τη δολοφονήσανε. Πήγε Αθήνα με τους φίλους της, πολύ καλά παιδιά, είχε και ένα σεμινάριο να παρακολουθήσει την Τρίτη» είπε η μητέρα της Αφροδίτης  «Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;».

Η Αφροδίτη ταξίδευε με τη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, Εριέττα Μόλχω, η οποία θεωρείται ακόμα αγνοούμενη

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Αφροδίτης: «Τα χάπια δεν με βοηθάνε, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου»

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Live news» ξέσπασε για το χαμό του παιδιού της. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Τελείωσε.

Εγώ σας λέω ακριβώς αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ. Και το βρίσκω άδικο. Μεγάλη αδικία. Σκέφτομαι ότι τη δολοφονήσανε.

Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο, ενώ ήταν στο βαγόνι πέντε και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου; Αυτό θέλω. Να μου φέρουν το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Δεν άνοιξαν οι πόρτες – Βλέπαμε φωτιά και ακούγαμε ουρλιαχτά – Ήταν δίπλα μου η 34χρονη μαμά που σκοτώθηκε»

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η αδελφή της Κλαούντιας – «Ηταν έγκλημα» – Τα παιχνίδια της μοίρας και το ταξίδι στην Πάτρα

Χαμός σε τάξη φροντιστηρίου – Καθηγητής χαστούκισε 14χρονο μαθητή και συνελήφθη

Παροχή υποτροφιών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του δυστυχήματος στα Τέμπη