Όταν δεν αντέχεις άλλο χωρίς να αγκαλιάσεις τη γιαγιά σου… λύσεις βρίσκονται! (φωτο + video)

Υπάρχει κάτι που να μας έχει λείψει περισσότερο, τους τελευταίους δύο μήνες, από το να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Υπάρχει κάτι που τα παιδιά μας και οι γονείς μας να αποζητούν περισσότερο από το να αγκαλιστούν μεταξύ τους σφιχτά;

Τα καλά νέα; Μπορεί ο κορωνοϊός να έβαλε μεγάλα εμπόδια στις ανθρώπινες επαφές (και όχι μόνο!) αλλά δεν κατάφερε να στερήσει από τους ανθρώπους την ευρηματικότητα και την δημιουργικότητά τους.

Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που, μην αντέχοντας άλλο να μην αγκαλιάζουν τους αγαπημένους τους, είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν «κουρτίνες αγκαλιάς». Ο λόγος για αυτοσχέδιες κατασκευές που μπαίνουν ανάμεσα σε δύο άτομα, φτιαγμένες από λεπτό διάφανο υλικό ώστε να υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους και με ειδικές υποδοχές για τα χέρια, ώστε να μπορούν τα άτομα να αγκαλιαστούν, χωρίς να αγγιχτούν.

Δείτε παρακάτω την «κουρτίνα αγκαλιάς» που κατασκεύασε η 10χρονη Paige, με κουρτίνα μπάνιου, σακούλες για χαλιά, κόλα και πλαστικά πιατάκια, για να μπορέσει να αγκαλιάσει τους παππούδες της:

This girl created a curtain so should could hug her grandparents

This 10-year-old girl created a curtain with arm holes so should could hug her grandparents! https://abcn.ws/3csCiGD

Gepostet von ABC News am Dienstag, 12. Mai 2020

Σύμφωνα με τη μαμά της που είναι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, η μικρή πέρασε ατελείωτες ώρες κατασκευάζοντας την κουρτίνα!

Μια άλλη οικογένεια στη Μ. Βρετανία, δημιούργησε αυτή την κουρτίνα, για να μπορέσει να αγκαλιάσει τη γιαγιά, στη Γιορτή της Μητέρας:

Family creates glove hug to safely hug grandma

What a sweet and safe way to show grandma you love her via storyfulAdditional clip via ViralHog

Gepostet von Daily Mail am Montag, 11. Mai 2020

(Αξίζει να δυναμώσετε τα ηχεία και να ακούσετε τις κραυγές ενθουσιασμού της κόρης, όταν καταφέρνει επιτέλους να αγκαλιάσει τη μαμά της!)

Ενώ παρακάτω βλέπετε την αντίστοιχη κατασκευή μιας οικογένειας στο Ίλλινοις, προκειμένου τα παιδιά να μπορούν να αγκαλιάσουν με ασφάλεια την προ-γιαγιά τους!

Πέρα από τον θαυμασμό μας για την ευρηματικότητα των ανθρώπων, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε πολύ σύντομα αυτές οι κουρτίνες να είναι εντελώς άχρηστες!