Όταν η αποκλειστική επιμέλεια γίνεται εμμονή: 43χρονος πατέρας έχει να δει το παιδί του 7 χρόνια

αποκλειστική επιμέλεια

Κραυγή απόγνωσης από 43χρονο πατέρα που έχει να δει το παιδί του 7 χρόνια – δείτε το βίντεο.

Το διαζύγιο είναι πλέον μια πολύ συχνή κατάληξη των οικογενειών. Δυστυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επιμέλεια του παιδιού εξελίσσεται σε ένα «πεδίο μάχης», μια δύσκολη διαδικασία και αδιάκοπη μάχη μεταξύ των πλευρών, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η σχέση μεταξύ ενός γονιού και παιδιού.

Η παρακάτω περίπτωση ενός 43χρονου πατέρα, που έχει να δει το παιδί του εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια, δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που προκαλείται όταν η αποκλειστική επιμέλεια μετατρέπεται σε εμμονή.

«Έχω να δω το παιδί μου 7 χρόνια, μένουμε σε απόσταση 5 χιλιομέτρων», αναφέρει με απόγνωση 43χρονος πατέρας που σήμερα καταγγέλλει πως έχει να δει το παιδί του 7 χρόνια. Ο ίδιος, όπως λέει στο Star, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που ορίζουν επικοινωνία με το παιδί του, δεν έχει καταφέρει να το δει, ενώ καταγγέλλει πως η πρώην σύζυγός του το στρέφει εναντίον του.

Σήμερα, παρότι έχει αποκτήσει νέα οικογένεια, ζητάει την επιμέλεια του παιδιού του. Και, όπως λέει, θέλει να πάρει πίσω τα χαμένα χρόνια: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 2004, παντρευτήκαμε το 2007 και χωρίσαμε το 2014. Στην αρχή ήταν καλά… μέχρι που ξεκίνησε το νηπιαγωγείο και στην ουσία ξανά πήρες το παιδί και προχώρησε στο να μην το βλέπω συστηματικά. Έχω κάνει τις διαδικασίες μέσω δικαστηρίων, βγήκε η διατροφή και η επικοινωνία μου αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ αυτό». 

Δείτε αναλυτικά όσα λέει:

Διαβάστε επίσης:

Kι όμως συνέβη σε ελληνικό δικαστήριο: Πατέρας που δικαζόταν για αρπαγή πήρε την επιμέλεια των παιδιών του

Mάθημα αξιοπρέπειας παραδίδει ο θείος των 2 παιδιών της 43χρονης Αίντας – Όσα είπε για την επιμέλειά τους (video)

Συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό: Αλλάζει το καθεστώς προς το συμφέρον των παιδιών