Μια συνταγή που είναι σχετική με την περίοδο που διανύουμε, δηλαδή τις Απόκριες.
Τηγανόψωμο, μια κλασική αξία της ελληνικής κουζίνας το οποίο μπορεί να αποτελέσει και συνοδευτικό για αλοιφές, σαλάτες κλπ και φυσικά και από μόνο του είναι πάρα πολύ νόστιμο. Και παρότι το τηγανόψωμο προϋποθέτει – όπως λέει και το ίδιο το όνομά του – η παρακάτω συνταγή του Βαγγέλη Δρίσκα, στην εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας», είναι μια παραλλαγή που γίνεται στον φούρνο.
Οπότε είναι ένα… φουρνιστό τηγανόψωμο κι έτσι θα αποφύγετε το πολύ τηγάνισμα, τα πολλά λάδια αλλά και τις πολλές μυρωδιές και έχουμε ένα αφράτο, ωραίο αποτέλεσμα που είναι και τραγανό εξωτερικά, και πολύ νόστιμο και υγιεινό.