Όταν υπάρχει θέληση…: Γιαγιά με τέσσερα εγγόνια μπήκε πρώτη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εάν υπάρχει θέληση, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε κανέναν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και μία γυναίκα με πέντε με παιδιά και τέσσερα εγγόνια, η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και η οποία κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο  υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος,  υποδέχθηκε και συνεχάρη την Χρυσαυγή Κασάπογλου, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την συνάντησή τους με όλα τα μέσα προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Στο γραφείο μου σήμερα το πρωί με τη Χρυσαυγή Κασάπογλου που είναι εργαζόμενη στο Υπουργείο Εσωτερικών και γιαγιά με 5 παιδιά και 4 εγγόνια.

Πέτυχε την εισαγωγή με πρωτιά στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας της Παντείου, αφού πρώτα ολοκλήρωσε το νυχτερινό Λύκειο.

Η προσπάθεια για την γνώση, αξίζει να είναι συνεχής όπως αξίζουν πολλά μπράβο στη Χρυσαυγή που αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες στην εποχή μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Δείτε την ανάρτηση:

Στο γραφείο μου σήμερα το πρωί με τη Χρυσαυγή Κασάπογλου που είναι εργαζόμενη στο Υπουργείο Εσωτερικών και γιαγιά με 5…

Gepostet von Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos am Montag, 7. September 2020

«Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», η κα Κασάπογλου.

«Έβαλα τον στόχο μου και τον πέτυχα. Αφού μεγάλωσα τα παιδιά μου και μεγάλωσαν και τα εγγόνια μου ελευθερώθηκα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ καθαρά με μένα».

Μάλιστα, για το γεγονός ότι πέρασε πρώτη, είπε: «Αυτό ήταν ένα δωράκι από το σύμπαν».