Πάνος Ιωαννίδης: “Πριν αλλάξω την πάνα βλέπω περί τίνος πρόκειται…Αν είναι το 2 την αλλάζει η σύντροφός μου”

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο σεφ και κριτής του Μaster Chef, εδώ και 4 μήνες απολαμβάνει τον πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό ρόλο της ζωής του, αυτόν του μπαμπά ενός χαριτωμένου αγοριού.

Με την σύντροφό του, Tζο Κουτρουμάνου κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε μία κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο κριτής μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή του αναφορικά με την πατρότητα αλλά και τις στιγμές που μοιράζεται με τον μονάκριβο γιο του.

“Συνειδητοποιώ ότι είμαι μπαμπάς όταν σηκώνομαι για το γάλα”

«Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από εκείνη την ημέρα. Σιγά σιγά συνειδητοποιώ ότι είμαι μπαμπάς, ειδικά όταν σηκώνομαι το πρωί για να φτιάξω το γάλα. Τότε λέω: «Τελικά είμαι μπαμπάς». Το παιδί σου είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει για έναν άνθρωπο.

“Πριν αλλάξω την πάνα βλέπω περί τίνος πρόκειται…Αν είναι το 2 την αλλάζει η σύντροφός μου”

Πριν αλλάξω την πάνα βλέπω περί τίνος πρόκειται. Αν είναι το νούμερο ένα την αλλάζω εγώ, αν είναι το νούμερο δύο αλλάζει η σύντροφός μου», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί, αλλά δεν είναι δύσκολο παιδί, κοιμόμαστε. Η πρώτη ερώτηση που έκανα στον Σωτήρη Κοντιζά, μιας και είναι έμπειρος μπαμπάς, ήταν για το πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Εγώ παιδευόμουν. Εκείνος το έκανε αμέσως. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δίνει συμβουλές. Είναι βετεράνος με τρία παιδιά. Γενικά τον ακούω πιστά», πρόσθεσε.

Όταν ήταν 35 ετών συνεχώς τον ρωτούσαν για το πότε θα κάνει οικογένεια και παιδί. Όπως είπε αυτό δεν είναι κάτι που το καθορίζεις, αλλά το κάνεις γιατί είναι η ηλικία σου και πρέπει να το κάνεις. «Το παιδί αλλάζει τις ισορροπίες, αλλά δεν αλλάζει άσχημα. Πρέπει να χωρέσει ένα νέο άτομο στην καθημερινότητα που δεν υπήρχε πριν».

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος και βουβός πόνος στην Λάρισα για την 3χρονη Ουρανία-Γεωργία

Κεραμέως: “Στήριξη στους γονείς το Ολοήμερο. Άλλο να πρέπει να φύγεις στις 15:00 από την δουλειά σου και άλλο στις 17:00»

«Θα προσφέρουμε βοήθεια στους τραυματίες» λέει το λούνα παρκ – «Τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες» απαντά ο δικηγόρος τραυματία