Παππούς βλέπει για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγονό του από το παράθυρο λόγω κορωνοϊού

Το γύρο των social media κάνει η φωτογραφία ενός παππού στην Ιρλανδία, ο οποίος είδε για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγονό του από το παράθυρο του σπιτιού του γιού του, επειδή βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Ο παππούς αδημονούσε να δει το νεογέννητο εγγονάκι του και  η λύση να το δει πίσω από το παράθυρο ήταν η ιδανική βάσει συνθηκών.

Η θεία του νεογέννητου, Έμμα Γκαλ μοιράστηκε τη φωτογραφία του αδελφού της Μάικλ που κρατούσε το νεογέννητο γιο του Φαολάν στο παράθυρο, ενώ ο πατέρας τους χάζευε το μωρό.

Η  φωτογραφία είχε μεγάλη απήχηση, καθώς παγκοσμίως ανθρώποι βρίσκονται σε καραντίνα και δυσκολεύονται να δουν τις οικογένειές τους από κοντά.

Η ανάρτηση που έγινε viral στα social media

Η Έμμα έγραψε στο Twitter το Σάββατο στην ανάρτηση της εικόνας: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Μιλώντας στην Independent, είπε: «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει το μωρό τώρα, αλλά ελπίζουμε σε μια μεγάλη αγκαλιά στο μέλλον ».

«Τα καλά νέα είναι ότι το μωρό είναι μια χαρά και αγνοεί πόσο δημοφιλές έγινε», είπε και προσέθεσε «ο μπαμπάς μου, επίσης, είναι καλά και αγνοεί και εκείνος εντελώς πόσο δημοφιλής είναι, δεν θα με άφηνε να τον τραβήξω φωτογραφία, αλλά χαμογελάει!».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: Independent