Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά: 7χρονος κόντεψε να πνιγεί από το λουρί σκύλου! (εικόνες)

Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά: 7χρονος κόντεψε να πνιγεί από το λουρί σκύλου! (εικόνες)

Λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία το ανέμελο παιχνίδι ενός παιδιού σε παιδική χαρά της Αγίας Βαραβάρας στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως περιέγραψε η μητέρα του 7χρονου αγοριού, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί δεσποζόμενου σκύλου μπλέχτηκε στον λαιμό του!

Όλα έγιναν, όπως ανέφερε η μητέρα, χθες το απόγευμα (22-05-2022), όταν το παιδί της και πολλά άλλα, έπαιζαν αμέριμνα. Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος.

Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρισε, ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο γιος της να μπλέξει τον λαιμό του στο λουρί του ζώου!

“Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου, στην κυριολεξία, κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα”, δήλωσε η γυναίκα και συνέχισε στο ekriti.gr, όλοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά”.

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό μητέρα την έψαχνε για να της μεταφέρει τι είχε συμβεί.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης:

«Το παιδί μου γυρνά με μώλωπες και κοψίματα από το σχολείο»: Τι μαρτυρά μητέρα 9χρονου με αναπηρίες

Ακραία περιστατικά βίας στα σχολεία: Με μαχαίρια μαθητές 8 ετών!

Οι μωβ μέδουσες… ξανάρχονται! Τα συμπτώματα αν σας τσιμπήσουν – Οδηγός επιβίωσης