Πάτρα: Ανατριχιάζει το μήνυμα που άφησαν στον τάφο των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών (εικόνες)

Ανατριχιάζει το μήνυμα με κεφαλαία γραμματα στον τάφο των αδικοχαμένων κοριτσιών (εικόνες)

Όλη η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένοι τα όσα αποκαλύπτονται για την συνταρακτική υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, μετά και την σύλληψη της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τα αδικοχαμένα παιδιά αναπαύονται σε νεκροταφείο της πόλης, που τις τελευταίες μέρες επισκέπτονται όχι μόνο συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, αλλά και απλός κόσμος που αφήνει λουλούδια.

Τα βλέμματα τις τελευταίες ώρες κεντρίζει το μήνυμα που άφησαν στο μνήμα άγνωστοι, όπως αποκάλυψε ο Alpha.

Με κεφαλαία γράμματα σε μια σελίδα έγραψαν τη λέξη «δικαίωση» που προφανώς παραπέμπει στη σύλληψη της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Λουλούδια και κεράκια για τα τρία αγγελούδια

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έξω από το σπίτι της, συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα που ζητούσαν από τους γονείς και την αδερφή της 33χρονης να βγουν έξω και να δώσουν απαντήσεις.

Σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού, έγραψαν «θάνατος στους παιδοκτόνους» με τα πνεύματα να ηρεμούν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τις τελευταίες ώρες απλός κόσμος αφήνει λουλούδια και κεράκια έξω από το σπίτι που έζησαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η μικρή Ίριδα, προτού ξεκινήσει το δράμα τους…

Διαβάστε επίσης:

Ο έντονος καβγάς Ρούλας και Μάνου για τους θανάτους των 3 παιδιών – Τα χειρόγραφα ψέματα της Πισπιρίγκου (φωτό)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψυχρή και κυνική ρωτά τους αστυνομικούς “τι θα γίνει με μένα”

Περισσότερες από 17.000 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία όλης της χώρας