Σφίγγουν το στομάχι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, με τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για την κατηγορουμένη και τη συμπεριφορά της όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών σοκάρει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική δουλειά από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open και αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014. Όπως είπε το Χαμόγελο δέχτηκε τον Αύγουστο του 2014 όπου αναφερόταν ότι η μητέρα της 10 μηνών Τζωρτζίνας εθεάθη να χτυπά το μωρό με τα χέρια της.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται, ότι στις 12 το μεσημέρι η κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση, ενώ αρνείται κάθε κατηγορία.
Διαβάστε επίσης:
Τα παραπλανητικά μηνύματα της Ρούλας στους γιατρούς για να “σκηνοθετήσει” τις πράξεις της
«Έτσι δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα»: Ο ιατροδικαστής Λέων σε μια αποκάλυψη “βόμβα”
