Πάτρα: Μέθυσε ο μπαμπάς και σέρβιρε στα παιδιά σαλάτα που είχε ρίξει απορρυπαντικό πιάτων αντί για λάδι

Ένα απίστευτο περιστατικό ευτυχώς χωρίς άσχημη κατάληξη συνέβη πριν από λίγες μέρες στα Ζαρουχλέΐκα των δήμων Πατρέων όταν η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών – η οποία προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημα της οικογένειας προσέχει τρεις φορές την εβδομάδα έναν υπερήλικα – ζήτησε από τον άντρα της να τους βάλει το μεσημέρι που θα γυρίσουν από το σχολείο φαγητό, επειδή αυτή θα αργούσε αναφέρει το Patrastimes.gr.

O πατέρας αφού άκουσε από τη σύζυγό του το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να φάνε τα παιδιά, δεσμεύτηκε ότι θα φέρει επιτυχώς εις πέρας τα καθήκοντά του. Πλήν όμως δεν υπολόγισε ότι πριν πάει στο σπίτι εγκαίρως για να βάλει στα παιδιά φαγητό θα έκανε στάση να πιει λίγα ποτηράκια αλκόολ παραπάνω παρέα με τους φίλους του σε καφενείο της περιοχής.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την ώρα που τα δύο παιδιά επέστρεψαν από το σχολείο και συγκεκριμένα όταν κάθισαν να φάνε είναι απερίγραπτες, καθώς ο θολωμένος από το αλκοόλ πατέρας, αφού τους ζέστανε το φαγητό και τους έφτιαξε τη σαλάτα , άρχισε να τα παρατηρεί γιατί δεν τρώνε.

Λίγο αργότερα και όσο έβλεπε ότι τα δύο παιδιά δυστροπούσαν με το φαγητά που τους είχε σερβίρει άρχισε να αγριεύει και όταν άκουσε πως η σαλάτα που τους είχε φτιάξει δεν τρωγόταν, ζήτησε επιτακτικά και από τα δύο να φάνε το φαγητό τους θυμίζοντάς τους ότι για να τρώνε αυτά και αν μην τους λείπει τίποτα ,τόσο αυτός όσο και η μητέρα τους εργάζονται σκληρά.

Στις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των παιδιών ως προς τη γεύση της σαλάτας ο πατέρας τους απείλησε ακόμα και με τιμωρία ,λέγοντάς τους ότι είναι κακομαθημένα και μάλιστα τους έκανε γνωστό πως δεν θα σηκωθούν από το τραπέζι αν δεν φάνε όλο το φαγητό αναφέρει το Patrastimes.gr.

Τα δύο παιδιά παρέμεναν επί ώρα στο τραπέζι περιμένοντας να επιστρέψει η μητέρα τους χωρίς όμως να βάζουν μπουκιά στο στόμα τους. Η είσοδος της μητέρας τους μετά από μία ώρα περίπου στο σπίτι ,έφερε στο προσκήνιο την απίστευτη γκάφα του πατέρα τους, ο οποίος λόγω «αιθαλομίχλης» στο κεφάλι του από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει πριν πάει σπίτι είχε κάνει το απίστευτο.

Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν στη μητέρα τους για τη γεύση που είχε σαλάτα . Όταν η μητέρα δοκιμάσε το φαγητό έντρομη διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της αντί για λάδι είχε ρίξει μέσα στη σαλάτα απορρυπαντικό για τα πιάτα το οποίο ήταν κίτρινου χρώματος .

Τα όσα εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού δεν περιγράφονται ενώ η γυναίκα έκανε γνωστό στο σύζυγό της, πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να του επιτρέψει να αναλάβει την ελάχιστη φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών τους.