Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 4χρονο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ώρες αγωνίας για τον 4χρονο - Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα, μετά από ατύχημα που είχε.

Ο 4χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Μιλώντας στο tempo24, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, κ. Ανδρέας Ηλιάδης, εξήγησε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι ακόμη σταθερή, με το τρέχον 24ωρο να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 4χρονος το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην οποία φάνηκε το μέγεθος της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει, ωστόσο ένα μέρος της φαίνεται να έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δίνει αχτίδες αισιοδοξίας για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Το άτυχο παιδάκι θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες διασωληνωμένο και σε καταστολή και, σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, όταν θα υποβληθεί σε νευρολογικό έλεγχο.

«Όλη η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου μας δίνει τον καλύτερό της εαυτό για τον μικρό μας ασθενή και είμαστε στο πλευρό του», αναφέρει ο κ. Ηλιάδης στο tempo24.

Διαβάστε επίσης:

H Ελεάνα στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα δύναμης στους γονείς με προωράκια

Το ANIMASYROS επιστρέφει με εργαστήρια animation, σχολικές προβολές και δράσεις!

«Ένα χαμογελαστό κοριτσάκι που ζωγράφιζε υπέροχα»: Συγκινούν οι μαρτυρίες για την 6χρονη Αμέλια