Περήφανοι γονείς ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη – Τα δίδυμα πέρασαν στο πανεπιστήμιο!

Περήφανοι γονείς ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη - Τα δίδυμα πέρασαν στο πανεπιστήμιο!

Δικαίωση κόπων είναι η είσοδος των παιδιών στο πανεπιστήμιο και οι γονείς , αν μη τι άλλο, αισθάνονται ανείπωτη χαρά πάντα. Στη θέση αυτή βρίσκονται αυτήν τη στιγμή ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη, αφού τα δίδυμα παιδιά τους, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, πέτυχαν τους στόχους τους, πέρασαν στο πανεπιστήμιο και από Σεπτέμβριο ξεκινούν τη φοιτητική ζωή.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Αλέξανδρος πέρασε στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα δύο παιδιά της οικογένειας Καραμανλή ετοιμάζονται τώρα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, τη φοίτηση στις σχολές της περιφέρειας που πέρασαν και φυσικά τη φοιτητική ζωή.

Τα δίδυμα της οικογένειας Καραμανλή γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003.

Τα μηνύματα της μαμάς

Πριν λίγο καιρό, η περήφανη μητέρα Νατάσα Παζαϊτη πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης του Αλέξανδρου και της Αλίκης από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή γράφοντας στη λεζάντα: «Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια , καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι!».

Νωρίτερα, τον Ιούνιο, με αφορμή την ενηλικίωση των διδύμων παιδιών της η Νατάσα Παζαϊτη είχε ποστάρει στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο και μήνυμα.

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.

Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη».

Διαβάστε επίσης

Ώρα μηδέν για το άνοιγμα των σχολείων: Πώς θα γυρίσουν στις τάξεις οι μαθητές – Τι θα γίνει με τη χρήση μάσκας

Σκέρτσος: «Τα σχολεία φέτος θα λειτουργήσουν κανονικά, δεν πρόκειται να κλείσουν»

Αγγλία: Ξεκινούν μαζικοί εμβολιασμοί παιδιών… στα σχολεία