Πέτρος Τατσόπουλος: “Είμαι αγνώστου πατρός. Είναι σκληρό να μη ζεις με τον πατέρα σου”

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε στο πλατό του ΑΝΤ1 και, όπως λέει ο ίδιος, του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day, ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του τόσο για την περιπέτεια της υγείας του, όσο και για την προσωπική του ζωή και τα παιδικά του χρόνια, κατά τα οποία δεν γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα, παρά μόνο την βιολογική του μητέρα.

Όπως ο ίδιος λέει:  

«Δεύτερη ευκαιρία. Μετά το ανεύρυσμα νιώθεις ότι μηδενίζει το κοντέρ και πας από την αρχή. Είμαστε ένας ασήμαντος πλανήτης, σε ένα ασήμαντο ηλιακό σύστημα στην άκρη του σύμπαντος ανάμεσα σε δισεκατομμύρια γαλαξίες. Μετά το χειρουργείο είχα παραισθήσεις. Έβλεπα έναν κοντό με κοτσίδα που ήθελε να με πνίξει…Αυτό δεν σημαίνει ότι «περνάς απέναντι».

Αναφερόμενος στο βιβλίο για την υιοθεσία του είπε: «Μου πήρε πολλά χρόνια να γράψω το βιβλίο για την υιοθεσία μου. Υπήρξαν αντιδράσεις από κάποια ετεροθαλή αδέρφια μου γι’ αυτά που έγραφα στο βιβλίο. Γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα, τον πατέρα μου δεν τον ξέρω, είμαι αγνώστου πατρός» και πρόσθεσε: «Είναι σκληρό πρώτα απ’όλα το ότι δεν ζεις με τον πατέρα σου».

Δείτε τι ακριβώς είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή: