Ποια κουνούπια; Βρήκα το μυστικό για να μην ενοχλούν ούτε εμένα ούτε τα παιδιά μου

Ποια κουνούπια; Βρήκα το μυστικό για να μην ενοχλούν ούτε εμένα ούτε τα παιδιά μου

Ήμουν γύρω στα 25, όταν ένα απόγευμα, στο εξοχικό του φίλου μου που αργότερα έγινε σύζυγος και μπαμπάς των παιδιών μου, δέχθηκα… άνανδρη επίθεση κουνουπιών, τα οποία όχι μόνο με “γάζωσαν”, αλλά και μου προκάλεσαν τέτοια τοπική αλλεργική αντίδραση που κατέληξα στο Κέντρο Υγείας.

Για έναν άνθρωπο που λατρεύει τη φύση και που πασχίζει να περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του, τα τσιμπήματα των κουνουπιών αποτελούν πραγματικό εφιάλτη. Για να γλυτώσω οριστικά από αυτόν, χρειάστηκε να δοκιμάσω ό,τι αντικουνουπικό δερμοκαλλυντικό υπήρχε διαθέσιμο στο εμπόριο, επί σειρά ετών.

Και κατέληξα σε αυτό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, όχι μόνο για την δική μου επιδερμίδα, μα και γι’αυτή των παιδιών μου, τα οποία δείχνουν να ανοίγουν εξίσου συχνά την όρεξη των ενοχλητικών εντόμων.

Καμία καλοκαιρινή, απογευματινή βόλτα, λοιπόν, δεν ξεκινά για εμένα και παιδιά μου τα τελευταία χρόνια, αν δεν απλώσουμε καλά στο δέρμα μας το CRILEN ANTI-MOSQUITO της FREZYDERM. Είτε ως γαλάκτωμα είτε σε μορφή σπρέι, το δερμοκαλλυντικό αυτό απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια, για ώρες μετά τη εφαρμογή.

Την ίδια ώρα, πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν ως προς την σύσταση ακόμα και του ευαίσθητου παιδικού δέρματος, ενώ δεν περιέχει ενοχλητικά αρώματα και συντηρητικά.

Τι είναι αυτό που κάνει το Crilen τόσο χρόνια τη νο1 επιλογή των μαμάδων;

Σας εγγυώμαι, ότι δεν είμαι η μόνη που κάθε καλοκαίρι κυκλοφορεί μόνιμα με ένα Crilen στην τσάντα της. Το προτιμούν οι περισσότερες μαμάδες με μικρά παιδιά, οι οποίες μάλιστα τους το απλώνουν από το πρωί, π.χ. αν τα παιδιά τους πρόκειται να παίξουν σε κάποιον κήπο, επαναλαμβάνοντας το απόγευμα, αφού τόσο το γαλάκτωμα (με 10% IR3535) όσο και το σπρέι (με 20% IR3535) έχουν δράση για τουλάχιστον 8 ώρες.

Χάρη στο Crilen μπορούμε να απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές βόλτες μας ανέμελες και ασφαλείς από ενοχλητικά τσιμπήματα, αφού απωθεί αποτελεσματικά όλα τα κουνούπια, μα και το επικίνδυνο κουνούπι τίγρης. Μην ξεχνάτε μόνο, να το έχετε πάντα στην τσάντα σας!