Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη (26/1) και την Παρασκευή (27/1) λόγω κακοκαιρίας

Κακοκαιρία Μπάλος: Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

Την απόφαση να μην ανοίξουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τα σχολεία του νησιού πήρε ο δήμαρχος Ζακύνθου, μετά τις ανακοινώσεις και την ανησυχία της έντασης των καιρικών φαινομένων από απόψε το βράδυ μέχρι και αύριο.

Κλειστά σχολεία σε Ιθάκη και Κεφαλονιά

Κλειστά θα είναι αύριο λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας και τα σχολεία στην Ιθάκη και στη Κεφαλονιά.

Η απόφαση για να κλείσουν τα σχολεία πάρθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους  που χτυπήσει τα Επτάνησα  Σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα μείνουν κλειστά.

κλειστά σχολεία στη Σύμη

Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σύμης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εκπαιδευτικοί όμιλοι, μέντορες, ενδοσχολικοί συντονιστές από φέτος στα δημόσια σχολεία

Δύο ώρες αργότερα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας στην Πρέσπα-Στις 9 στη Φλώρινα

Δυο ώρες αργότερα, στις 10:00 θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 τα σχολεία Α’&Β’ /θμιας εκπαίδευσης στην Πρέσπα, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Μια ώρα αργότερα, στις 9, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και στα σχολεία του Δήμου Φλώρινας.

Κλειστές την Πέμπτη όλες οι σχολικές μονάδες της Αργολίδας

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια), όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) αύριο Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες και στο δήμο Ναυπλιέων

Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμαρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, οι σχολικές μονάδες του δήμου Ναυπλιέων (παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023.

Κλειστά σχολεία σε δήμο Επιδαύρου και σε δήμο Ερμιονίδας

Κατόπιν της επείγουσας ειδοποίησης απ’ την Πολιτική Προστασία, για τον περιορισμό των μετακινήσεων, δύο ακόμα δήμοι, προέβησαν σε ανακοινώσεις. Στο δήμο Επιδαύρου, την Πέμπτη, 26 του μήνα, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά. Το ίδιο θα γίνει και στο δήμο Ερμιονίδας. Όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (και τα ΚΔΑΠ, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί), θα μείνουν την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, κλειστά.

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σούπα με Σούμαν» στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη (28/1)

Σίσσυ Φειδά: “Η σχέση με την 6.5 ετών κόρη μου είναι οριακά ερωτική” (video)

Τοποθετούνται οι πρώτοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν την ατομική αξιολόγηση