Ποιος θα σου δώσει τη γραμμή για τον έλεγχο του βάρους σου;

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινάει μια προσπάθεια για τον έλεγχο του βάρους της, που θα διαρκέσει έναν μήνα. Σ’ αυτή της την προσπάθεια, τη… γραμμή τη δίνει η Lanes!

Η προετοιμασία της:
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός γι’ αυτό κι η προσπάθεια της Μαρίας περιλαμβάνει μια εβδομάδα προετοιμασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, έχει δίπλα της την πολύτιμη βοήθεια του Kcaligram 7days! Το Kcaligram 7Days είναι ιδανικό σαν ξεκίνημα της προετοιμασίας του οργανισμού για τον έλεγχο του βάρους, καθώς χάρη στο συνδυασμό των συστατικών του όπως το χρώμιο, ο Ανανάς, το πράσινο τσάι, το ροδί και ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων απόK αρκτοστάφυλο, μελίτωτο & λεσπεντέτσα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και μειώνει την κατακράτηση υγρών, που δημιουργεί φούσκωμα.

Το καθημερινό της πρόγραμμα:
Αμέσως μετά την προετοιμασία της, η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει την προσπάθειά της, μπαίνοντας σ’ ένα καθημερινό πρόγραμμα για τον έλεγχο του βάρους της. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει βέβαια το Kcaligram Day & Night! To Kcaligram Day & Night θα βοηθήσει τη Μαρία με την καύση του λίπους, χάρη στο εξωτικό φρούτο Garcinia cambogia και τον πράσινο καφέ που περιέχει. Παράλληλα, θα τη βοηθήσει να μειώσει το αίσθημα της πείνας όλη την ημέρα και να μην το παρακάνει με το φαγητό. Όλα αυτά σε συνδυασμό σωστής & ισορροπημένης διατροφής και την ένταξη άσκησης όπως 15 λεπτά καθημερινό περπάτημα.

Η Μαρία χρησιμοποιεί και την Kcaligram Day & Night κρέμα τοπικής εφαρμογής που περιποιείται την επιδερμίδα και φροντίζει για την απαλότητα και τη σφριγηλότητά του αφού μειώνει την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού».
Με τις έκτακτες περιπτώσεις και τους πειρασμούς τι γίνεται;
Κατά τη διάρκεια του μήνα της προσπάθειάς της, είναι λογικό να προκύψουν κάποιοι πειρασμοί. Όμως η σειρά Lanes Kcaligram έχει φροντίσει να καλύψει τη Μαρία ακόμα και σε τέτοιες, έκτακτες περιπτώσεις. Έτσι, σε περίπτωση που πρέπει να παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση με πλούσιο μπουφέ, η Μαρία θα μπορέσει να φάει με μέτρο, χάρη στη βοήθεια του Kcaligram Glucomannan. Το Kcaligram Glucomannan, με το 100 % φυτικό συστατικό γλυκομαννάνη που περιέχει, αυξάνει την αίσθηση κορεσμού με αποτέλεσμα την πρόσληψη μικρότερης ποσότητας φαγητού και θερμίδων.
Βέβαια, όλα αυτά τα βλέπουμε και στο βίντεο, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στη Facebook σελίδα της Lanes, αλλά και στο YouTube. Μην περιμένετε όμως ν’ ακούσετε πολλά σ’ αυτό. Όπως λέει και η Μαρία, όταν έχεις ένα σύμμαχο σαν τη σειρά Lanes Kcaligram τα… λόγια είναι περιττά!