Ψέριμος: Εφραίμ, ο μικρότερος κάτοικος του νησιού είναι γεγονός

Ο Γιώργος Τρικοίλης και τη Μαρία Καλόμοιρου απέκτησαν ένα χαριτωμένο αγοράκι που θα είναι και ο μικρότερος κάτοικος της Ψερίμου.

Οι γονείς προσπαθούσαν επί 9 χρόνια με επιμονή και υπομονή να αποκτήσουν παιδί και τα κατάφεραν με την σημαντική βοήθεια και με την υποστήριξη δωρεάν εξωσωματικής και παρακολούθησης κύησης από τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών μαζί με την HOPEgenesis και την “Σύμπλευση”, σε συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Πατρίκιο.

Το μικρό χαριτωμένο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Μαρία την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Μαιευτήριο ΡΕΑ στην Αθήνα. Και το όνομα αυτού ΕΦΡΑΙΜ ,όπως είπε στο kalymnos-news.gr ο τρισευτυχισμένος πατέρας του Γιώργος.

Ήδη το ευτυχισμένο ζευγάρι με το νεογέννητο που χαίρει υγείας βγήκαν από την Κλινική και επέστρεψαν στην Κάλυμνο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν στην Ψέριμο όπου διαμένουν μόνιμα και διατηρούν την παραδοσιακή ταβέρνα “ΜΑΝΩΛΑΣ” και ο μικρός ΕΦΡΑΙΜ θα είναι ο μικρότερος κάτοικος του ακριτικού νησιού.

Ο Γιώργος και η Μαρία ευχαριστούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τον Δρ. Γεώργιο Πατρίκιο, τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών μαζί με την HOPEgenesis και την “Σύμπλευση”.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Παραμένει διασωληνωμένη η 4χρονη που παραλίγο να πνιγεί με φιστίκι

Σκοτώθηκε για να σώσει την 5χρονη κόρη της από καρχαρία

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ πώς πέθανε ο μπαμπάς τους»

.