Πύργος: Τι συνέβη τελικά με την πτώση του 5 μηνών βρέφους;

Η χθεσινή είδηση για την πτώση από το μπαλκόνι ενός μωρού μόλις 5 μηνών στην Μυρτιά Πύργου αναστάτωσε το πανελλήνιο καθώς η όλη υπόθεση και οι συνθήκες πτώσης του μωρού ήταν ιδιαιτέρως ύποπτες.

Τι συνέβη τελικά με το μωρό;

Οι συγκεχυμένες πληροφορίες των πρώτων ωρών μετά το συμβάν και οι αντικρουόμενες εκδοχές τόσο των γονιών όσο και αυτοπτών μαρτύρων δημιούργησαν ένα θολό τοπίο. Αρχικά είχαν ακουστεί δύο εκδοχές η μια πως η μητέρα πέταξε το παιδί και η δεύτερη πως το παιδί έπεσε μόνο του από το καρότσι.

Μάλιστα, το 5 μηνών μωρό δεν διέτρεξε κανέναν απολύτως κίνδυνο ούτε έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή λόγω τραυματισμού. Είναι καλά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Η υπόθεση ξεκαθάρισε και όπως αναφέρει το ilialive.gr οι νεαροί γονείς υποστήριξαν πως διέφυγε της προσοχής τους το 5 μηνών κοριτσάκι που βρισκόταν στο καρότσι και έπεσε από το πλατύσκαλο στο έδαφος – “κατεβαίνοντας” τα σκαλοπάτια από ύψος ενάμιση μέτρου.

Το περιστατικό συνέβη σε οικισμό Ρομά στη Μυρτιά στη μια το μεσημέρι και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των Αρχών, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει το βρέφος και τη μητέρα και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου και αργότερα στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο Πατρών προληπτικά.