Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί – Όσα έγιναν γνωστά για το κελί της

Πάτρα: Είχαν δει τη Ρούλα να χτυπά τη Τζωρτζίνα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών!

Σε ειδικό κελί, ένα από τα δύο που υπάρχουν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων που δεν έχει καν νούμερο, θα τοποθετηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το protothema.gr σε μια προσπάθεια να αποφύγουν σύρραξη καθώς η παρουσία της είναι “κόκκινο πανί” για τις έγκλειστες τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της μπαίνει σε ειδικό καθεστώς. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι  εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ίδια αλλά και ένταση στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Έτσι, αποφασίστηκε να οδηγηθεί για δύο ημέρες σε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου για των κορωνοϊό και στη συνέχεια στο ένα απο τα δύο ειδικά κελιά που δεν έχει αριθμό, όπου φυσικά δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες. Στο ειδικό αυτό καθεστώς κράτησης, δεν προβλέπεται κοινός προαυλισμός.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της συγκεκριμένες ώρες προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Νοσοκομείου Παίδων στις κατηγορίες της Ρούλας για την κεταμίνη και τον θάνατο της Τζωρτζίνας

“Είμαι μάνα που έχω χάσει 3 παιδιά”: Τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν “έσπασε” μπροστά στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας