Μια συνταγή από τη vegan blogger Κρύστα Παραμύθη.
Στο κυνήγι για το ιδανικό σνακ που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους, το σπιτικό κουλούρι σφολιάτας ντομάτα και ελιά έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Με τη σφραγίδα της vegan blogger Κρύστας Παραμύθη, αυτή η συνταγή συνδυάζει την αφράτη υφή της σφολιάτας με την έντονη γεύση της ντομάτας και την αλμυρή απόλαυση της ελιάς. Εύκολο στην παρασκευή, αλλά τόσο πλούσιο σε γεύση, το συγκεκριμένο κουλούρι είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ, ιδανικό για τα παιδιά και τις εξορμήσεις στην παραλία. Ας δούμε τα υλικά που θα κάνουν την κουζίνα μας να μοσχοβολήσει και θα μας χαρίσουν μια απόλαυση που θυμίζει το φούρνο της γειτονιάς, αλλά με τη σπιτική φροντίδα και τη δημιουργική πινελιά της Κρύστας!
Συνταγή για κουλούρι σφολιάτας ντομάτα και ελιά
Υλικά
500 γρ. πατάτες
3 κ.σ. πελτές ντομάτας
100 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
800 γρ. σφολιάτα
18 γρ. σουσάμι (6 κ.γ.)
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Χωρίς φύλλο: Η πιο εύκολη, υγιεινή και νόστιμη σπανακόπιτα
Καλύτερα από πίτσα: Εύκολη, οικονομική και νόστιμη συνταγή με κολοκυθάκια