Σεφερλής: “Ανοίγω παντοπωλείο που θα δίνει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη”

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιός μικρών και μεγάλων που γελάνε με το χιούμορ, τα ευρηματικά του αστεία και παρακολουθούν φανατικά τις θεατρικές του παραστάσεις.

Πολλές φορές συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις και πρωτοβουλίες καθώς όπως έχει δηλώσει θεωρεί καθήκον να βοηθά το συνάνθρωπο και να συνεισφέρει ό,τι χρειάζεται για να μην υποφέρει κάποιος συμπολίτης.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ” ‎The 2Night Show ” στον ΑΝΤ1 μίλησε για πρώτη φορά για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου».

Γι’ αυτό άνοιξα το παντοπωλείο «Πλάι Σου»

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός το παντοπωλείο παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

«Άνοιξα ένα παντοπωλείο που ονομάζεται «Πλάι σου» γιατί ήθελα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δέχθηκα μηνύματα από δεκάδες ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν. Εγώ νοίκιασα το χώρο και θα προσλάβω ανθρώπους» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και πρόσθεσε:

«Τις οικογένειες που θα παίρνουν τα τρόφιμα θα τις επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι το θέατρο πρέπει να κλείνει πληγές και όχι να ανοίγει».