Σεμινάριο “Κατακτώντας την ευτυχία” από το Believe in You το Σάββατο 3/11

Αν δεν αισθάνεστε ευτυχισμένοι από τη ζωή σας στο σήμερα, τρία πράγματα μπορεί να σας εμποδίζουν να βιώσετε ευτυχία. Είτε δεν την έχετε ορίσει, είτε δεν ξέρετε τι σας απομακρύνει από αυτήν, είτε η ζωή που ζείτε είναι τελείως κόντρα με εσάς. Και τα τρία λύνονται εύκολα με εκπαίδευση και στη συνέχεια εφαρμογή.

Σας φαίνεται άπιαστο;

Κι όμως! Είναι κοινό μυστικό πώς η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση και το κατά πόσο θα τη φέρουμε στη ζωή μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους! Πώς, όμως, μπορούμε να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να… της ανοίξουμε την πόρτα;

Για να μην παραμένει η ευτυχία ένα άπιαστο όνειρο, ελάτε στο σεμινάριο Believe in You το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πόλις στο Nέο Ηράκλειο για να ανακαλύψετε που μπορεί να κρύβεται η δική σας ευτυχία.

Θέματα σεμιναρίου:

  • Πώς να ορίσουμε την προσωπική μας ευτυχία
  • Πώς η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση θα μας βοηθήσουν στην κατάκτηση της ευτυχίας
  • Πώς να προστατευτούμε από τον αρνητισμό
  • Πώς να βάλουμε χαρά στη ζωή μας
  • Πώς να βρούμε το σκοπό μας
  • Πώς να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας

Πληροφορίες

Εισηγήτρια: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας

Ημερομηνία: Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Τόπος διεξαγωγής: Πόλις, Χώρος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 71α, Ηράκλειο Αττικής (Τηλέφωνο: 2108000009)

Ώρες διεξαγωγής: 12.00-15.00μ.μ.

Ώρα προσέλευσης: 11.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051

Email: info@believeinyou.gr

Website: http://www.believeinyou.gr/

Αίτηση συμμετοχής:

https://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops40/

Η πιο σημαντική έννοια για τη ζωή μας μετά την υγεία είναι τελικά η ευτυχία! Τι να τα κάνεις τα πλούτη, τη δόξα και τη δύναμη αν το υπέρτατο αγαθό εξακολουθεί να παραμένει άπιαστο όνειρο για σένα; Κι όμως η ευτυχία είναι επίσης μια ικανότητα που διδάσκεται και καλλιεργείται! Ελάτε να ανακαλύψετε πώς.