Σεμινάριο: «Μαμά, δεν τρώω πράσινα!» – Η Θέμις Καρδιόλακα δίνει tips για να “κρύψουμε” τα λαχανικά στο πιάτο των παιδιών μας (Μουσείο Σχολικής Ζωής, 10/3)

Κάθε φορά που αποφασίζετε να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό για τα παιδιά σας, η σκέψη σας πηγαίνει οπωσδήποτε στα λαχανικά. Τότε όμως αρχίζουν τα παράπονα και η γκρίνια από τα μικρά σας που αρνούνται πεισματικά να δοκιμάσουν οτιδήποτε πράσινο, παρά τις μάταιες προσπάθειές σας να τα πείσετε για την πλούσια διατροφική τους αξία. Το βιβλίο «Μαμά, δεν τρώω πράσινα!» δίνει διάφορα κόλπα που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σας, ενώ αποκαλύπτει και συνταγές διαφορετικές από τις κλασικές, οι οποίες μπορούν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα λαχανικά.

Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων του Infokids.gr, διοργανώνεται δωρεάν σεμινάριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης, με καλεσμένη τη συγγραφέα του βιβλίου και δημιουργό του mamaknows.gr Θέμις Καρδιόλακα, η οποία θα δώσει συμβουλές μαγειρικής και χρήσιμα tips στους γονείς, ώστε να συμπεριλάβουν τα λαχανικά στη διατροφή του παιδιού με ανώδυνο τρόπο, και θα μιλήσει στους εκπαιδευτικούς και σπουδαστές που θα δώσουν το παρών για το πώς μπορούν να ενισχύσουν από την πλευρά τους τη νοοτροπία της ισορροπημένης διατροφής και να βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της ένταξης των λαχανικών στη διατροφή τους.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα, γονείς, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές δίνουν ραντεβού στο Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης για να παρακολουθήσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορά σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας, με απώτερο σκοπό την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.

Κλείστε θέση για το σεμινάριο «Μαμά, δεν τρώω πράσινα!» στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
www.ekedisy.gr