Σία Κοσσιώνη: Η φωτογραφία της από την τελευταία μέρα του σχολείου εκπροσωπεί τη μέση εργαζόμενη μάνα

Σία Κοσσιώνη: Η φωτογραφία της από την τελευταία μέρα του σχολείου εκπροσωπεί τη μέση εργαζόμενη μάνα

Για τη μέση εργαζόμενη μάνα η τελευταία μέρα του σχολείου θα μπορούσε να μη διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες. Θα ξυπνήσει για ακόμα μια φορά πολύ νωρίς το πρωί, θα ετοιμάσει για ακόμα μια φορά το πρωινό, θα αποχαιρετήσει τα παιδιά και θα φύγει τρέχοντας για τη δουλειά της. Κι αν η εργασία αυτής της μαμάς είναι εξαιρετικά απαιτητική, το πιθανότερο είναι, ότι την ώρα που το παιδί της θα παίζει μπουγέλο, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμμαθητές του για το καλοκαίρι, εκείνη θα βρίσκεται βυθισμένη στην οθόνη του υπολογιστή και ούτε που θα παρατηρήσει τι ώρα έχει πάει.

Για τη μέση εργαζόμενη μάνα, όμως, η τελευταία μέρα του σχολείου ίσως να είναι τελικά η πιο ξεχωριστή από κάθε άλλη μέρα! Γιατί είναι εκείνη που περισσότερο από κάθε άλλον καταλαβαίνει την ανάγκη για διακοπές και την απεριόριστη χαρά όταν αυτές έρχονται.

Και, ακόμα κι αν δεν χτυπά για την ίδια η ‘καμπάνα’, τη χαρά του παιδιού της την γιορτάζει κι εκείνη με την ίδια χαρά. Ίσως γιατί μέσα από εκείνο μπαίνει κι εκείνη τρόπον τινά σε διάθεση διακοπών.

Ίσως απλά, επειδή τώρα μπορεί να έρχεται πού και πού στη δουλειά της, να της κάνει λίγη παρέα στο γραφείο, δίνοντας άλλο νόημα και χρώμα στη μέρα της.

Όπως στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη με τον 5χρονο Δήμο που την τελευταία μέρα του σχολείου βρέθηκε “Από το σχολείο στο γραφείο!”. Δείτε την ανάρτησή της και… ταυτιστείτε ελεύθερα:

Διαβάστε ακόμα:

Η μαμά Αφροδίτη μαλώνει τον γιο Έρωτα: Γιατί η Ελληνίδα μάνα υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Δασκαλάκη – Τι αποκάλυψε για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Tι έδειξαν οι εξετάσεις στα φιαλίδια με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν ξεχασμένα στο Νοσοκομείο