Σημαντική προσφορά αγάπης στο “Χαμόγελο του παιδιού” από το Hard Rock Cafe Athens

Σε μια πράξη αγάπης προχώρησε το Hard Rock Café της Αθήνας, η οποία μας γέμισε αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

Συγκεκριμένα, το φιλανθρωπικό τμήμα της εταιρείας της εταιρείας Hard Rock International παρείχε πόρους για να στηρίξει το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπέρ των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

Το Ίδρυμα Hard Rock Heals, σε συνεργασία με το Hard Rock Cafe Athens ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 19/3, μια δωρεά ύψους $5.000 που θα δοθεί στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως μέρος της δέσμευσης του ιδρύματος για την βελτίωση της ζωής των τοπικών κοινοτήτων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας από τους 50 τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που λαμβάνουν υποστήριξη από το φιλανθρωπικό τμήμα της Hard Rock International.

Η υπεύθυνη των προγραμμάτων Παγκόσμιας Φιλανθρωπίας για την Hard Rock International, κυρία Kellie Brown δήλωσε: «Το Ίδρυμα Hard Rock Heals λειτουργεί με το σλόγκαν-φράση «Love.Amplified.» που μεταφράζεται ως «Ενισχυμένη Αγάπη». Ως μέρος της προσπάθειάς μας να βελτιώσουμε ζωές μέσα από τη δύναμη της μουσικής, το ετήσιό μας πρόγραμμα δωρεών παρέχει την ευκαιρία για κάθε ομάδα Hard Rock να προτείνει τη δική της αγαπημένη τοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Με δραστηριοποίηση σε πάνω από 75 χώρες, αυτή η διαδικασία μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε πολλαπλές τοπικές κοινότητες μέσω των επιλεγμένων συνεργατών μας που μοιράζονται την πίστη μας στη θεραπευτική δύναμη  της μουσικής».

«Όλοι εμείς εδώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν βρίσκουμε νέους συμμάχους στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών. Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν οι σύμμαχοι αυτοί μας έχουν υποστηρίξει και στο παρελθόν, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις καλές τους προθέσεις. Η συγκεκριμένη δωρεά είναι μια σημαντική βοήθεια, καθώς θα ενισχύσει το έργο μας και ειδικότερα «Το Σπίτι του Παιδιού»,  μια δομή που ως στόχο έχει την ψυχοκοινωνική φροντίδα και αποκατάσταση παιδιών θυμάτων κάθε μορφής βίας. Βασικό θεραπευτικό εργαλείο στην προσπάθεια αυτή, είναι η χρήση της μουσικής που επιδρά κατευναστικά, αλλά και θεραπευτικά στην τραυματισμένη ψυχή αυτών των παιδιών», δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί την τρίτη συνεχή χρονιά που το Ίδρυμα υποστηρίζει τοπικά προγράμματα μέσω δωρεών που προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για όσους μοιράζονται το πάθος του Hard Rock για τη μουσική. Μέσα στο 2019 το Ίδρυμα θα δωρίσει συνολικά $250.000 σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους σε σχέση με τη μουσική.

Για να δείτε την πλήρη λίστα των αποδεκτών δωρεών και περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Ίδρυμα Hard Rock Heals, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.hardrock.com/healsfoundation.

Δείτε την επίσημη δημοσίευση του Χαμόγελου στο Facebook