Σκληρή μάχη για τον μικρό Ιωσήφ: Η μελανιά που αποκάλυψε μια νέα μετάσταση

Σκληρή μάχη για τον μικρό Ιωσήφ: Η μελανιά που αποκάλυψε μια νέα μετάσταση

Δύσκολες οι στιγμές βιώνει ο μικρός Ιωσήφ και η οικογένειά του, καθώς ο νέος ισχυρός κύκλος χημειοθεραπειών στον οποίο υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αποτελεσματικός για τη μείωση του όγκου.

Δυστυχώς ο όγκος μεγάλωσε και έγινε μετάσταση και στα μάτια. Τώρα θα υποβληθεί σε νέο ακόμη πιο ισχυρό κύκλο και ελπίδα όλων είναι όλα να πάνε καλά για τον μικρό μαχητή.

«Οι τελευταίες μέρες για τον Ιωσήφ κι εμάς ήταν λίγο δύσκολες. Σχεδόν πριν από 2 εβδομάδες, παρατηρήσαμε ότι εμφανίστηκε μια μικρή μελανιά στο δεξί μάτι του μικρού μας ήρωα. Ελπίζαμε να είχε χτυπήσει κάπου. Κάναμε όμως μαγνητική και δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι οι φόβοι μας δεν ήταν αβάσιμοι. Οι πληροφορίες που πήραμε ήταν καταστροφικές. Η ασθένεια επανήλθε. Η χημειοθεραπεία που λάμβανε ο Ιωσήφ μας τις τελευταίες εβδομάδες δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα δεν λειτούργησε καθόλου. Ο βασικός όγκος μεγάλωσε, σχεδόν στο αρχικό του μέγεθος! Επιπλέον, υπάρχει ένας νέος όγκος στο δεξί ματάκι του, ο οποίος είναι ήδη αρκετά μεγάλος κι ένας μικρότερος στο αριστερό. Οι γιατροί έκαναν άλλη μια βιοψία του όγκου σήμερα για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχαν αλλαγές. Παρά τα πολύ άσχημα νέα, κανένας μας δεν τα παρατάει. Ειδικά ο Ιωσήφ μας! Κάθε μέρα μας κάνει πολύ περήφανους για το πόσο γενναίος και δυνατός είναι», ανέφερε η μητέρα του.

Εφόσον όλα πάνε καλά και οι γιατροί κρίνουν ότι είναι έτοιμος, σε επόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση μυελού των οστών, το χειρουργείο, ραδιοθεραπείες και ανοσοθεραπείες. Αμέσως μετά είναι απαραίτητο να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία, με σκοπό την μη επανεμφάνιση της επιθετικής νόσου.

Το συνολικό ποσό που απαιτείται για την στοχευμένη θεραπεία είναι υπέρογκο και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί χωρίς την άμεση κινητοποίηση όλων μας.

Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

– με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe,) μπαίνοντας στην πλατφόρμα: https://act-of-kindness.org/…/call-for-help-for-iosif…/

– με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία «Για τον μικρό Ιωσήφ ».

👉Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771
IBAN: GR4101722220005222091702771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ-ACT OF KINDNESS

👉Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 21000630539
IBAN: GR4401102100000021000630539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS

👉Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 701002002030506
IBAN: GR0401407010701002002030506
SWIFT-BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ελεύθεροι οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Ράνια Τζίμα: Ζωγραφίζει μαζί με την κορούλα της στα σοκάκια της Νισύρου (εικόνα)

Αντώνης Σαμαράκης: Ο λογοτέχνης που πάλεψε για τα παιδιά και δώρισε το σώμα του στην Ιατρική