Σκότωσε κατά λάθος την 6 μηνών θετή κόρη του πετώντας την στον ανεμιστήρα οροφής!

Μια αδιανόητη τραγωδία έλαβε χώρα στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός μόλις 6 μηνών κοριτσιού. Το συμβάν προέκυψε όταν ο πατριός της μικρούλας Giuliana, ενώ την πετούσε «παίζοντας» στον αέρα, την έριξε στο ανεμιστήρα οροφής, ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε.

Ο 26χρονος Michel Zalazar συνελήφθη άμεσα μετά τον συμβάν, ως βασικός ένοχος για τον θάνατο του παιδιού. Ο ίδιος είπε, ότι δεν είχε προσέξει πως ο ανεμιστήρας λειτουργούσε.

Σύμφωνα με την περιγραφή του συμβάντος από την θεία του μωρού: «Η αδερφή μου μαγείρευε και φώναξε ότι το φαγητό ήταν έτοιμο. Τότε εγώ ξεκίνησα να στρώνω το τραπέζι. Ο Michel είχε το μωρό στα χέρια του και έπαιζε στο σαλόνι. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο από χτύπημα στον ανεμιστήρα οροφής και είδα τον Michel να κρατάει το μωρό επάνω του και τη μπλούζα του να έχει γεμίσει αίματα. Του είπα: Τι έκανες; Και τρέξαμε στον γείτονα για να μας πάει στο νοσοκομείο. Μου απαντούσε: Δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα!»

Κάποια μέσα της Αργεντινής αναφέρουν, ότι κάποιοι από την οικογένεια του μωρού επιτέθηκαν στον θετό πατέρα όταν αντιλήφθησαν τι συνέβη.

Πηγή: Daily Mail