Σοκ: 2 ετών παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι του σε αγροικία της Τοσκάνης!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

Το παιδί εντοπίσθηκε νωρίς σήμερα το πρωί από συνεργείο και δημοσιογράφο που εργάζονται σε εκπομπή του Rai Uno, σε χωματόδρομο που απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από την αγροικία όπου ο μικρός ζει με την οικογένειά του. Η υγεία του παιδιού είναι σε καλή κατάσταση, το μόνο πρόβλημα που εντόπισαν οι γιατροί είναι μια ελαφρά αφυδάτωση. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί θα μπορούσε να είχε εντοπισθεί νωρίτερα, αν οι γονείς του είχαν ειδοποιήσει αμέσως τους καραμπινιέρους και δεν είχαν προσπαθήσει επί μια ολόκληρη νύχτα να βρουν μόνοι τους τον γιό τους.

—————————————————————————————————

Σε κατάσταση συνεγερμού βρίσκεται από εχθές το πρωί η περιοχή Palazzuolo sul Senio και συγκεκριμένα ο οικισμός Campanara Ecovillage λίγο έξω από τη Φλωρεντία, σε μια ορεινή περιοχή της Τοσκάνης, προς ανεύρεση ενός 2 ετών παιδιού.

Ο μόλις 21 μηνών Nicola Tanturli εξαφανίσθηκε από το σπίτι του, κατά την διάρκεια του ύπνου του. Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν οι γονείς του στους καραμπινιέρι, το πρωί της Τρίτης ξύπνησαν και το παιδί δεν ήταν στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του.

Το σπίτι βρίσκεται σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή, όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός χωματόδρομου και η οικογένεια ασχολείται με βιολογική παραγωγή μελιού.

Από την πρώτη στιγμή, κάτοικοι της περιοχής συμμετέχουν στις έρευνες, ενώ έχουν επιστρατευτεί ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, με σκάνερ θερμότητας. Η πιο κοντινή κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Πρόκειται για το οικολογικό χωριό Καμπανάρα.

Σύμφωνα με τους γονείς, ο μικρούλης ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζει η οικογένεια. Πιστεύουν, λοιπόν, πως είναι πιθανό το παιδί να έφυγε μόνο του κατά την διάρκεια της νύχτας. Η μεγάλη αγωνία τώρα είναι, να μην έπεσε κάπου…

Προς το παρόν, έρευνες σε κοντινή λίμνη δεν έφεραν αποτέλεσμα και 18 ομάδες εθελοντών, μαζί με πυροσβέστες και καραμπινιέρι, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν ζωντανό το παιδί, μέσα στις επόμενες ώρες…

πηγή: Wanted in Rome