Σοκ στις ΗΠΑ: Συνελήφθη μητέρα για τον θάνατο των 2 παιδιών της – “Δεν τα θέλω πια”

Η αστυνομία στο Μαϊάμι συνέλαβε μια 41χρονη γυναίκα για τον θάνατο των δύο παιδιών της, ηλικίας 3 και 5 ετών. Από το διαμέρισμά της όπου βρήκαν τα νεκρά παιδιά δεμένα είχαν γίνει νωρίτερα επανειλημμένες κλήσεις στο 911 (το τηλέφωνο άμεσης ανάγκης της Αμερικής).

«Ελάτε να τα πάρετε, δεν τα θέλω πια»

«Ελάτε να τα πάρετε, δεν τα θέλω πια», φέρεται να είπε η Odette Lysse Joassaint στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την αναφορά της σύλληψης. Φαινόταν παράλογη, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν ένα αγοράκι 3 ετών και ένα κοριτσάκι 5 ετών. Τα παιδιά ήταν ξαπλωμένα σε πρηνή θέση στο κρεβάτι με τα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό δεμένα, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Προσπάθησαν να επαναφέρουν στην ζωή τα παιδιά μέχρι που έφτασε ένα πλήρωμα της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι και διαπίστωσε το θάνατο τους. Η γυναίκα έχει κατηγορηθεί για δύο φόνους.

Η αστυνομία δεν έχει πει πόσες κλήσεις έγιναν στο 911 ή αν μίλησε με κάποιον ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Πηγή: Αbcnews.go.com

Διαβάστε επίσης:

“Να βρεθεί ο δολοφόνος που «ήταν στο σπίτι με την Ίριδα»” – Μάρτυρας μιλά για όσα έγιναν μετά τον θάνατό της

Οι “ύποπτες” ερωτήσεις της Ρούλας για το παιδάκι με την εγκεφαλοπάθεια – Η πίεση στους γιατρούς – Η τέταρτη εγκυμοσύνη

Χάκαραν κεντρική φαρμακαποθήκη στην Πάτρα – Οι συμπτώσεις με την υπόθεση των 3 παιδιών – Το αίτημα στον ΕΟΦ