Σοκαρισμένη η Ηλεία από τον θάνατο της 13χρονης Κωνσταντίνας – Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Σοκαρισμένη είναι από χθες το βράδυ, η περιοχή της Πηνείας όταν μαθεύτηκε η είδηση της τραγικής απώλειας της 13χρονης Κωνσταντίνας Δημητροπούλου

Oι τελευταίες δραματικές στιγμές της 13χρονης Κωνσταντίνας

H άτυχη 13χρονη Κωνσταντίνα μεταφέρθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου δίχως αισθήσεις και από εκεί στη Ν.Μ. Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες.

Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση.

Ο θάνατός της 13χρονης φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τις οριστικές απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Τραγική λεπτομέρεια ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Ν.Μ. Αμαλιάδας, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν πλέον αργά.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Ο θάνατός της φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα ακολουθήσει διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Η άτυχη 13χρονη είχε έρθει αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας μόλις 2 μήνες μετά τη γέννησή της όταν “έσβησε” η μαμα της, Αναστασία.  Η Κωνσταντίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας, μετά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 13χρονη μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 16χρονος πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

Διαβάστε επίσης:

Ζ. Μακρή για δηλώσεις Ν. Φίλη: “Η αντιπολίτευση θεωρεί ότι τα παιδιά έπρεπε να κάνουν κοπάνα από την τηλεκπαίδευση”

Σεισμός Τουρκία-Συρία: Νεογέννητο ανασύρεται μέσα από τα συντρίμμια… χωρίς τη μαμά του

Για πρώτη φορά ηλεκτρονικό μητρώο δοτών γενετικού υλικού από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής