«Σπούδασε από το σπίτι σου» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει 8 Προπτυχιακά, 45 Μεταπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα και 367 Θεματικές Ενότητες.

Προγράμματα εξειδικευμένα, που ανταποκρίνονται στιςσύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικήοικονομική συμμετοχή.Η εισδοχή στα Προπτυχιακά Προγράμματα, πραγματοποιείται με μια απλήυποβολή αίτησης και χωρίς Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σε μια εποχή που η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι πλέον ανάγκη, τοΕλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την πολύχρονη εμπειρία του, δίνει τηδυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να σπουδάσουν με ουσία, από όποιομέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Οι αιτήσεις, πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στηνανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, www.eap.gr . Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610 – 367600 και στο info@eap.gr