Στη φυλακή η 33χρονη που άρπαξε την 10χρονη στην Θεσσαλονίκη

Κατά την απολογία της σήμερα το πρωί στην τακτική ανακρίτρια, Ελένη Αναστασίου, η 33χρονη αρνήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης στην Τούμπα, επιμένοντας ότι πήρε το παιδί για να το φροντίσει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα στο
Facebook, η κατηγορούμενη είπε στην ανακρίτρια ότι «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την Μαρκέλλα σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα».

Ισχυρίστηκε, επίσης, πως δε θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί και θα τη γύριζε στην οικογένειά της. Ωστόσο, θόλωσε όταν είδε ότι η υπόθεση πήρε τόση δημοσιότητα και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κατάσταση.

Στο ερώτημα γιατί έσπασε το κινητό και τον υπολογιστή της, η 33χρονη απάντησε ότι το έκανε επειδή πανικοβλήθηκε και φοβήθηκε ότι θα εντοπισθεί από την αστυνομία.

Πριν την κατάθεση της 33χρονης, ο κ. Νουλέζας είχε αναφέρει: «Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης».

Μετά την απολογία της, που διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες, εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα.