Στιγμές που συγκλονίζουν στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του δολοφόνου παραδίδει το μωρό στη μητέρα της Κάρολαϊν

Στιγμές που συγκλονίζουν συνεχίζουν να εξελίσσονται στα Γλυκά Νερά, αφού κάθε ημέρα μοιάζει βγαλμένη από ταινία θρίλερ. Και ενώ ο πατέρας της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν εξέφρασε για πρώτη φορά δημόσια την οργή του για τον δολοφόνο της κόρης του, η μητέρα της, Σουζάνα, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα τροφού για την ενός έτους Λυδία, η οποία μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχασε και τους δύο γονείς της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα όρισε το Δικαστήριο αναφορικά με την προσωρινή επιμέλεια του μωρού, αυτό θα παραμείνει στο σπίτι των γονιών της μητέρας του, στην Αλόννησο, μέχρι τουλάχιστον να κριθεί ποιος θα έχει την οριστική επιμέλειά του, κάτι το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα σε έναν περίπου μήνα.

Η μετακίνηση της Λυδίας στο νέο της σπίτι έλαβε χώρα σήμερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί, με τη μητέρα του δολοφόνου να κρατά σφιχτά το μωρό στην αγκαλιά της και συνοδεία του άλλου γιου της να επιβιβάζεται σε όχημα προκειμένου να βρεθεί στο καθορισμένο σημείο συνάντησης και να παραδώσει το μωρό στη Σουζάνα Κράουτς.

Πλήθος ρεπόρτερ με κάμερες στα χέρια βρίσκονταν έξω από την οικεία των γονιών του Αναγνωστόπουλου, μεταξύ των οποίων και το Protothema.gr, το οποίο δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

Όπως φαίνεται η γυναίκα κρατά το μωρό στην αγκαλιά της, κρύβοντας η ίδια το πρόσωπό της, ενώ έχει τον αδελφό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο πλευρό της. Δεν απαντούν σε καμία ερώτηση δημοσιογράφου.

Η Εισαγγελία όρισε, ότι το κοριτσάκι θα μπορεί να έχει επικοινωνία και με αυτούς τους παππούδες κάποιες ημέρες μέσα στον μήνα.