Αρχική Φάκελος Σχολείο Στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού Χαλκιδικής τα παιδιά… αναπνέουν!

Στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού Χαλκιδικής τα παιδιά… αναπνέουν!

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας να αναδείξουμε το σημαντικό έργο τους, όλο και περισσότεροι Σύλλογοι Γονέων από σχολεία όλης της χώρας μας στέλνουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και πληροφορίες για τις δράσεις που υλοποιούν, με ή χωρίς τη συμβολή των διευθυντών και των εκπαιδευτικών, στα σχολεία.

Αυτή η φορά, το μήνυμα μας ήρθε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού Χαλκιδικής και μία μαμά-αναγνώστρια, η οποία αφού μας ενημέρωσε για τα αντισηπτικά που και ο Σύλλογος του σχολείου αυτού προμηθεύτηκε για την προστασία των παιδιών, μας μίλησε μετά για τη φανταστική αυλή και μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία!

«Η αυλή του σχολείου μας. Περσινή, βέβαια, φωτογραφία στα Καρναβάλια. Απλά ήθελα να σας δείξω πως εννοείται έχουμε προβλήματα σαν σχολείο, εννοείται ότι οι κρατικές οικονομικές δυνατότητες είναι πολύ μικρές, εννοείται ότι κι οι εισφορές που καταβάλλονται στον Σύλλογο συνήθως είναι από ένα ποσοστό περίπου 40% των συλλογικών παιδιών, εννοείται ότι μπορώ να σας απαριθμήσω πολλά αρνητικά! Μα το θέμα είναι να εστιάζουμε στα θετικά! Κι ένα από αυτά είναι η αυλή μας! Που συνορεύει με χωράφια, εσπεριδοειδή δέντρα! Που καθημερινά τα παιδιά μας έχουν χώρο και παίζουν, τρέχουν, αναπνέουν!!!»

Η μαμά-αναγνώστρια, ωστόσο, δεν παραμελεί να αναφερθεί στην αμέριστη και συνεχόμενη στήριξη του Διευθυντή του σχολείου, κ. Κασκέτη Γιώργου και όλου του διδακτικού προσωπικού που, όπως η ίδια λέει, «κάνουν να καλύτερα για τα παιδιά μας!»

Αυτό είναι το πνεύμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.