Στο Infokids.gr η επίσημη ενημέρωση για τον κορωνοϊό κάθε απόγευμα από το Υπουργείο Υγείας

Ο κορωνοϊός μπήκε ξαφνικά στις ζωές και την καθημερινότητά μας, διαμορφώνοντας μια νέα πραγματικότητα τόσο στις οικογένειες όλων μας όσο και στην ίδια τη χώρα που μετρά τις δυνάμεις της έναντι στον «αόρατο» εχθρό που απειλεί τη δημόσια υγεία.

Το Infokids.gr βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με μοναδική του αποστολή την έγκυρη, ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση των αναγνωστών.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η εγρήγορση είναι αναγκαία και ο πανικός κάκιστος σύμβουλος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες μας, το Infokids.gr δε θα μεταδίδει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θανάτους από τον κορωνοϊό.

Το Infokids.gr διαθέτει διαπιστευμένη δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Υπουργείου Υγείας και θα τηρήσει στο ακέραιο την έκκληση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα “Σταματήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς. Σεβαστείτε τους νεκρούς” .

Το Infokids.gr  θα ενημερώνει καθημερινά για τον αριθμό κρουσμάτων και θανάτων στις 18:00 το απόγευμα όπως αυτά προκύπτουν αποκλειστικά μέσω της επίσημης ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας. 

Στα fake news που διακινούνται αφειδώς γύρω από τα τεκταινόμενα του κορωνοϊού απαντάμε με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ που ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια και καταγράφουν τον παλμό όσων συμβαίνουν γύρω μας χωρίς υπερβολές και επικοινωνιακά παιχνίδια.

Πρέπει αυτήν την περίοδο να είμαστε όλοι σωστά, έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι και να παραμένουμε ψύχραιμοι, πειθαρχημένοι και αισιόδοξοι.