Αρχική InfoTV STREAM: Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος στην εκπαίδευση από τα εκπαιδευτήρια Δούκα (video)

STREAM: Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος στην εκπαίδευση από τα εκπαιδευτήρια Δούκα (video)

Στην αρχή ήταν το STEM, η εκπαιδευτική μεθοδολογία που βασίστηκε στην προσθήκη μαθημάτων τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Στη συνέχεια, μετά και την προσθήκη μαθημάτων τέχνης, δημιουργήθηκε το STEAM.

Σήμερα, οι εκπαιδευτικοί συμφωνούν στο ότι οι μαθητές πρέπει να εμβαθύνουν εκ νέου στην γραφή και την μελέτη. Έτσι η νέα εκπαιδευτική μεθοδολογία ονομάζεται STREAM  (STREAM – Science, Technology, Reading & Writing, Engineering, Art, Mathematics) και αποτελεί το συνδυασμό της επιστήμης, των τεχνών, της μελέτης, της γραφής και των μαθηματικών στην εκπαίδευση.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των επιστημών, μαζί με τις δεξιότητες της Γραφής και της Ανάγνωσης, θα συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία.

Το Infokids.gr βρέθηκε στην επισημονική ημερίδα που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για τη νέα αυτή μέθοδο εκπαίδευσης και έμαθε τα πάντα γύρω από αυτήν...

Δείτε το video

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.