Άμεση ανακούφιση στα παιδιά με ατοπική δερματίτιδα προσφέρει η σειρά XeraCalm A.D της Avène

Μόνο όποιος μεγαλώνει ένα παιδί με ατοπική δερματίτιδα μπορεί να καταλάβει πόσο αυτό υποφέρει κάθε φορά που ο κνησμός γίνεται έντονος και τα σημάδια αντιαισθητικά. Το παιδί μας εκείνη την ώρα έχει ανάγκη από άμεση ανακούφιση και από ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν που θα του προσφέρει αίσθημα δροσιάς και ενυδάτωσης.

Αυτά και πολλά ακόμα περισσότερα θα βρείτε στη σειρά XeraCalm A.D της Avène, η οποία δρα άμεσα στο αίσθημα του κνησμού χάρη στο I-modulia®, ένα αποκλειστικό βιοτεχνολογικό συστατικό.

Η σειρά XeraCalm A.D αποτελείται από προϊόντα που στη βάση τους περιλαμβάνουν το καινοτόμο συστατικό: I-modulia®, το οποίο αναπτύχθηκε έπειτα από 12 χρόνια έρευνας των Εργαστηρίων Pierre Fabre. Ιδιότητά του είναι να μειώνει την αίσθηση κνησμού που οφείλεται στη δερματική ξηρότητα, να καταπραΰνει τις κοκκινίλες/ερεθισμούς που οφείλονται στην υπεραντιδραστικότητα του δέρματος και ουσιαστικά να «ξαναμαθαίνει» στο δέρμα να προστατεύεται.

Στα υπόλοιπα συστατικά περιλαμβάνονται τα CER-OMEGA που επανορθώνουν/θρέφουν την επιδερμίδα και ενδυναμώνουν το προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ και βέβαια το ιαματικό Νερό της Avène, το οποίο καταπραΰνει, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και κάνει την επιδερμίδα απαλή.

Δείτε τα προϊόντα και επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες:

Λάδι καθαρισμού XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων

Το Λάδι καθαρισμού XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει με απαλότητα το πολύ ξηρό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα.

Είναι ιδανικό, όχι μόνο για το δέρμα με τάση ατοπίας, αλλά και για το δέρμα με τάση για ερεθισμούς και κνησμό που οφείλονται στη δερματική ξηρότητα, και το ξηρό δέρμα από τη φύση του. Δεν περιέχει κλασικό σαπούνι ή άρωμα, έχει φυσιολογικό pH και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Το λάδι για αναπλήρωση των λιπιδίων αφήνει το δέρμα απαλό, άνετο και μεταξένιο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη φάση έξαρσης.

Baume XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων

Το Baume XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένo για όλες τις περιπτώσεις έντονης ξηρότητας του δέρματος του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα. Για το δέρμα με τάση ατοπίας, το δέρμα με τάση για ερεθισμούς και κνησμό που οφείλονται στη δερματική ξηρότητα, και το πολύ ξηρό δέρμα από τη φύση του. Είναι σχεδιασμένo σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας που σημαίνει, ότι δεν έχει άρωμα ή parabens και περιλαμβάνει συστατικά επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.

Κρέμα XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων

Η Κρέμα XeraCalm A.D για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλες τις περιπτώσεις ήπιας ξηρότητας του δέρματος του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικα. Για το δέρμα με τάση ατοπίας, το δέρμα με τάση για ερεθισμούς και κνησμό που οφείλονται στη δερματική ξηρότητα, και το ξηρό δέρμα από τη φύση του. Είναι και αυτή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας.

Υπερλιπαντική Στερεά Πλάκα Σαπουνιού XeraCalm A.D

Η πλάκα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει απαλά όλους τους τύπους ξηρού δέρματος για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Συνιστάται για το δέρμα με τάση ατοπίας, το δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερεθισμό και φαγούρα λόγω αφυδάτωσης και το ξηρό δέρμα από τη φύση του.