Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος μαζί με τα παιδιά του στην αποχαιρετιστήρια τελετή του αείμνηστου μπαμπά του

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η αποχαιρετιστήρια τελετή στον Κώστα Καζάκο στο Αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα και αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 13/9 βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής όπως αναφέρει το tlife.gr.

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο Κώστας Καζάκος αποφάσισε ότι μετά το θάνατό του θα ήθελε το σώμα του να δοθεί στην επιστήμη για την εκπαίδευση των φοιτητών. Έτσι λοιπόν, η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ κάλεσαν σήμερα όλους τους φίλους του σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στη μνήμη του.

Από την τελετή αυτή δε θα μπορούσε να λείπει ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα συνοδευόμενος από την κόρη του Τζένη Καζάκου και τον 10χρονο γιο του Iασονα.

“Καλό ταξίδι παππού μας!💔”: Η συγκινητική φωτογραφία του Κώστα Καζάκου με τον 10χρονο εγγονό του

Η Ιωάννα Μαρτζούκου, δεύτερη σύζυγος του γιου του Κωσταντίνου Καζάκου και μαμά του 10χρονου εγγονού του Ιάσονα αποχαιρέτησε τον πεθερό της με μια συγκινητική ανάρτηση που συνοδεύεται από μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρού με τον αείμνηστο παππού του.

Μία μέρα μετά τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η Ιωάννα Μαρτζούκου με μία σειρά φωτογραφιών και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα είπε δημόσια το τελευταίο «αντίο» στον πρώην πεθερό της.

«Καλό ταξίδι Παππού μας!💔 Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!» έγραψε η Ιωάννα Μαρτζούκου στη λεζάντα των φωτογραφιών που μόνο ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος απεικόνιζαν και επιβεβαίωναν άλλη μία πτυχή του χαρακτήρα του Κώστα Καζάκου. Εκείνη του τρυφερού οικογενειάρχη που είχε πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους.

Η τρυφερή φωτογραφία με μια από τις τελευταίες αγκαλιές του Ιάσονα με τον παππού Κωσταντίνο είναι συγκινητική.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλινόμαστε στην 41χρονη Αλεξάνδρα μαμά 9 παιδιών που πήρε το δεύτερο πτυχίο της με “Αριστα!”

Λαμία: Μπαμπάς 2 παιδιών κατέρρευσε και “έφυγε” από τη ζωή εν ώρα εργασίας

Δύο συγκλονιστικά σκίτσα που αποδεικνύουν ότι τα σχολεία οφείλουν να είναι οχυρά για τα παιδιά (φωτό)