Συγκλονίζει το “αντίο” των δασκάλων της 8χρονης Θωμαής που “έφυγε” από αλλεργικό σοκ

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Βελεστίνο από χθες το μεσημέρι που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της 8χρονης Θωμαής που “έφυγε” από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ.

Σήμερα στις 12 το “τελευταίο αντίο”

Γονείς και φίλοι θα την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο. Οι γονείς της Πόπη και Στέργιος δε μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το αγγελούδι τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ένα γλυκάκι κέρασμα (μπακλαβαδάκι) που έφαγε στο σχολείο για τα γενέθλια μιας συμμαθήτριάς της.

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός των δασκάλων της

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τονίζει: «Πληροφορηθήκαμε το άγγελμα της άδικης φυγής σου. Με στόματα βουβά αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσαμε να πούμε για τον πρόωρο χαμό σου. Τι λόγια άραγε θα μπορούσαν να παρηγορήσουν τους γονείς και τους αγαπημένους σου; Η απώλεια σου γεμίζει θλίψη και πόνο όλους μας. Η τόσο σύντομη πορεία σου στη ζωή θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των συμμαθητών και των δασκάλων σου. Καλό ταξίδι Θωμαΐτσα μας».