Τα επιδαπέδια παιχνίδια στο 14ο Δημ. Σχ. και Νηπιαγωγείο Χανίων έχουν γίνει η αγαπημένη γωνιά του σχολείου

Μας αρέσει να αναδεικνύουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στους μαθητές φωτεινές τάξεις, πολύχρωμα σχολεία και γωνιές παιχνιδιού στο προαύλιο ώστε τόσο το μάθημα της Φυσικής Αγωγής όσο και τα διαλείμματα να προσφέρουν στιγμές διασκέδασης των παιδιών.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα επιδαπέδια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν αρχές της φετινής σχολικής χρονιάς στο 14ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χανίων και πλέον αποτελούν μια όαση παιχνιδιού και ανεμελιάς για τους μαθητές.

Με την όμορφη αυτή πρωτοβουλία οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους, συμμετέχοντας σε μια σειρά επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων “Γεμάτοι ενέργεια χαρά και δημιουργία ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε επιδαπέδια παιχνίδια στην αυλή του Σχολείου μας για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριές μας. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάζουν αλλά και να διαπαιδαγωγούνται, παίζοντας. Ευχαριστούμε τον Κο Ν. Βλαζάκη Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Χανίων για την παροχή των χρωμάτων.

Δείτε φωτογραφίες από τα επιδαπέδια παιχνίδια του σχολείου