Τα κατάφερε! Η νεογέννητη Αννούλα βγήκε νικήτρια από το κρίσιμο χειρουργείο στην καρδιά της

Η νεογέννητη Αννούλα βγήκε νικήτρια από το κρίσιμο χειρουργείο στην καρδιά της και η χαρά μας είναι τεράστια.

Πριν λίγο καιρό, στο Ιnfokids.gr, είχαμε αναδείξει την έκκληση της οικογένειάς της αγέννητης τότε μικρούλας καθώς ενόσω η μαμά της διένυε την 34η εβδομάδα κύησης και διαγνώστηκε ότι το βρέφος πάσχει από σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια που χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών, μόλις θα γεννιόταν η μικρή θα μεταφερόταν στην ΜΕΝΝ και εν συνεχεία θα υποβάλλοταν σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.  Το πανελλήνιο συγκινήθηκε από την ιστορία του βρέφους και εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν με το υστέρημά τους.

Επέστρεψε νικήτρια!

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Πράξη Αγάπης 

Η μικρή μας Αννούλα έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού της και την αγάπη της οικογένειάς της! Η μικρούλα κλήθηκε να παλέψει για τη ζωή της από τις πρώτες ώρες που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, καθώς αμέσως μετά τον τοκετό υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδούλα της.

Από την κοιλιά της μαμάς της είχε διαγνωστεί με μια σοβαρή περίπτωση συγγενούς καρδιοπάθειας και ήταν επιβεβλημένη η γέννηση του παιδιού στην Αθήνα, σε κλινική όπου μπορεί το παιδί να χειρουργηθεί απευθείας από τους ιθύνοντες ιατρούς.

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν στο πλευρό της Ειρήνης και του Φώτη και χάρη στην άμεση κινητοποίηση και υποστήριξη όλων σας, ήρθε εις πέρας αυτό το έργο και το κοριτσάκι μας γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου και έγινε η άμεση εισαγωγή του για την καρδιολογική επέμβαση.

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε πως η επέμβαση είχε την καλύτερη δυνατή έκβαση και η στένωση που υπήρχε στην καρδούλα του μωρού έχει επιδιορθωθεί.

Η Αννούλα θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση και ειδική φροντίδα και ευελπιστούμε πως σύντομα η λειτουργία της καρδούλας της θα έχει αποκατασταθεί πλήρως

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της για όσο διάστημα μας χρειάζεται και θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

Το νεαρό ζευγάρι πέρασε ώρες αγωνίας αλλά πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την ένθερμη υποστήριξη γιατί οτιδήποτε καταφέρνουμε, το καταφέρνουμε μαζί! Να είστε όλοι καλά!”

Η ανάρτηση για την μικρή Αννούλα

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στο Λουτράκι – 16χρονη κατέρρευσε στην τάξη και δεν… υπήρχε ασθενοφόρο

Καλύτερα φάρμακα σε παιδιά μέσα από ένα δίκτυο κλινικών μελετών με συντονιστή το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Σχ.χρ.2023-24: Αιτήσεις Εισαγωγής Μαθητών σε Πρότυπα / Πειραματικά Σχολεία – Τι πρέπει να ξέρουν γονείς και μαθητές

“Μάνα που περιμένει στον Σταθμό”: Το τραγούδι για τις χαροκαμένες μάνες που έχασαν τα παιδιά στα Τέμπη