Τα παιδιά θα περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι στον πιο δροσερό κήπο της πόλης (από 29/6)

Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και αναζητάτε το ιδανικό summer camp που απασχολήσει δημιουργικά το παιδί σας μέχρι να έρθει η ώρα των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών.

Κλείστε θέση στο 7ο καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Θωμάς Κινδύνης και η υπέροχη ομάδα του από τις Μορφές Έκφρασης προσ(κ)αλούν τα παιδιά από 5 έως 14 ετών σε ένα καλλιτεχνικό summer camp όπου θα απολαύσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες τέχνη, παιχνίδι και δημιουργία στον φιλόξενο και άκρως δροσερό Βοτανικό Κήπο Διομήδους.

Με όχημα το Θέατρο, τη Μουσική, το Χορό και τις Εικαστικές Τέχνες, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις, να παίξουν, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν την ομορφιά της Φύσης, μέσα σε ένα ασφαλές και απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.

Αρχής γενομένης από τις 29 Ιουνίου έως και τις 7 Αυγούστου, οι Μορφές Έκφρασης θα υποδέχονται τα πιτσιρίκια σε μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης , όπου η Φύση γίνεται για λίγο το σπίτι τους και οι Τέχνες το όχημά τους στο περιπετειώδες ταξίδι της ζωής!

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων και θα απολαύσουν τη χαρά του να δημιουργείς, να εκφράζεσαι, να ονειρεύεσαι και να ανακαλύπτεις με άλλα παιδιά της ηλικίας σου, ιστορίες, μύθους, αλλά και περιπέτεις της Ζωής, του Ανθρώπου και της Φύσης μέσα από το Θέατρο, τη Μουσική, το Τραγούδι, τη Γλυπτική, τη Ζωγραφική, τον Χορό και την Κίνηση. Και όλα αυτά σ’ ένα πολύ φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που ενισχύει τις έννοιες της φιλίας, της προσωπικής σκέψης και της αυτοβουλίας.

*Φέτος υπάρχει δυνατότητα για όσους γονείς το επιθυμούν, να παραμείνουν τα παιδιά έως τις 5:30 μ.μ.

Το πρόγραμμα του Summer Camp διαμορφώνεται ως εξής:

8:00 – 9:00 Προσέλευση
9:00 – 9:30 Παιχνίδια Καλημέρας! (Παιχνίδια ενδυνάμωσης της ομάδας, γνωριμία και επαφή)
9:30 – 10:15 Θεατρικά παιχνίδια
10:15 – 10:30 Δεκατιανό
10:30 – 11:30 Μουσικά παιχνίδια – Τραγούδι και ορχήστρα
11:30 – 12:00 Χορός και Κίνηση
12:00 – 13:00 Εικαστικά – κατασκευές
13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα
14:00 -16:00 Ελεύθερη Έκφραση ( ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι κ.ά.)
16:00 – 17:30 Φύλαξη

Τετάρτη – μια διαφορετική μέρα

Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμα αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, μαγειρική, περίπατος στους ανθώνες κι άλλες δράσεις-έκπληξη αλλάζουν και γεμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών, προσφέροντάς τους νέες εμπειρίες!

Παρασκευή – ημέρα γιορτής

Κάθε Παρασκευή μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παρουσίαση της εβδομάδας!

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή του παιδιού σας

Πού: Βοτανικός Κήπος Διομήδους, Χαϊδάρι

Πότε: 29 Ιουνίου έως 7 Αυγούστου 2020

Κρατήσεις θέσεων- Εγγραφές: Από Τρίτη 9 Ιουνίου

Κόστος/εβδομάδα: 90 ευρώ

Ρωτήστε  για:

• Ειδικά πακέτα εκπτώσεων για αδερφάκια ή/και στην περίπτωση που επιλέξετε πάνω από 1 εβδομάδα
• Δυνατότητα μεταφοράς με συνεργαζόμενο Πούλμαν
• Δυνατότητα χρήσης καθημερινού Menu με το συνεργαζόμενο Κυλικείο του κήπου
• Δυνατότητα φύλαξης έως τις 5:30 μ.μ.

Μορφές Έκφρασης

Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα

210 3464903, 210 3464002