Τα παιδιά της Jennifer Lopez έκλεισαν τα 13: Η απίθανη έκπληξη που τους ετοίμασε η μαμά τους (video)

Καθώς τα μεγαλεπήβολα πάρτι δεν είναι εφικτά, εν μέσω πανδημίας, οι γονείς αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να γιορτάσουν τα γενέθλια τρόπους, χωρίς να χαθεί το στοιχείο του ενθουσιασμού που καλεί μια τέτοια μέρα!

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να γιορτάσετε με ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλια των παιδιών σας εν μέσω πανδημίας!

Θέλοντας να κάνει την ημέρα αυτή αξέχαστη για τα δικά της παιδιά, τα οποία έκλεισαν χθς τα 13 τους χρόνια, η Jennifer Lopez, ετοίμασε μια έκπληξη που είμαστε βέβαιοι πως θα ενθουσίαζε κάθε έφηβο:

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ευχήθηκε στους 13χρονος Max και Emme «Χρόνια πολλά!» σερβίροντάς τους πρωινό στο κρεβάτι και δίνοντάς στον κάθε έναν από μια όμορφη κάρτα.

Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το εξής κείμενο:

«Τα όμορφα μωρά μου από σήμερα γίνονται έφηβοι. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που τα επέστρεφα σπίτι στην αγκαλιάς μου, ενώ μέσω μιας τρομερής χιονοθύελλας. Από αυτή την κακοκαιρία προέκυψαν δύο τέλειες μικρές καρύδες που άλλαξαν τη ροή της ζωής μου και μου δίδαξαν το πραγματικό νόημα της αγάπης».

Η όμορφη μαμά συνέχισε, περιγράφοντας πόσο εξωπραγματικό της φαίνεται που τα παιδιά της είναι έφηβοι: «Αυτό ήταν το πιο μαγικό, περιπετειώδες και χαρούμενο ταξίδι… Σήμερα ξύπνησα με τόσα πολλά συναισθήματα… Τόσο συναισθηματικά φορτισμένη μέρα… Είμαι τόσο υπερήφανη και χαρούμενη αλλά και πληγωμένη που δεν μπορώ να σταματήσω τον χρόνο. Για τις δύο τρυφερές, ευαίσθητες ψυχούλες μου… που ξέρω ότι θα αλλάξατε και διαμορφώσετε τον κόσμο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο… η μαμά σας αγαπάει περισσότερο από όσο φαντάζεστε… για πάντα…»

Τέλος, τους τραγούδησε ένα όμορφο “Good Morning”, ως ένα ακόμα τρυφερό δώρο.