5 φοβερές εκπλήξεις για τα γενέθλια του παιδιού (που φέτος δεν θα κάνει party)

Μπορεί οι συνθήκες να μη μας επιτρέπουν φέτος να χαρίσουμε στο παιδί μας το party γενεθλίων των ονείρων του, καθώς οι συγκεντρώσεις μας πρέπει να είναι περιορισμένες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, ότι θα λείπουν οι εκπλήξεις που θα κάνουν τη σημαντική αυτή μέρα του ξεχωριστή!

Βρήκαμε παρακάτω μερικές ιδέες που ξέρουμε, ότι θα ενθουσιάσουν το μικρά σας στα φετινά -διαφορετικά αλλά όχι λιγότερο διασκεδαστικά- γενέθλιά του:

Φοβερή έκπληξη με μπαλόνια!

Ποιο παιδί δεν τρελαίνεται για μπαλόνια; Πόσο μάλλον αν τα μπαλόνια αυτά είναι γεμισμένα με ήλιο κι αν κυριολεκτικά εισβάλλουν στην αγκαλιά σου, τη στιγμή που ξυπνάς και ανοίγεις την πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου. Αυτή η μαμά, λοιπόν, γέμισε αμέτρητα πολύχρωμα μπαλόνια με ήλιο και το βράδυ που η κόρης της κοιμόταν, τα στερέωσε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου της με ένα τεράστιο ζελοφάν και αυτοκόλλητη ταινία και, όταν η μικρή ξύπνησε το πρωί και άνοιξε την πόρτα… ξεχύθηκαν όλα στην αγκαλιά της! Τέλεια καλημέρα για την ημέρα των γενεθλίων σου;

Πηγή: scatteredthoughtsofacraftymom.com

10 λόγοι που σε αγαπάμε!

Για τα 10 γενέθλια αυτής της μικρούλας, μια άλλη οικογένεια ετοίμασε μια άλλη φοβερή έκπληξη: Μία τεράστια αφίσα, στην οποία έγραψαν 10 λόγους που την αγαπούν για τα 10α γενέθλιά της! Προφανώς, οι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε τα παιδιά μας είναι πολύ περισσότεροι! Μπορείτε, λοιπόν, να γράψετε ένα εναλλακτικό κείμενο στην αφίσα αυτή π.χ. “Οι 10 πολύτιμες ευχές μας για τα 10α γενέθλιά σου!” ή “10 λόγοι που σε κάνουν ένα τόσο σπουδαίο παιδί!”. Κολλήστε την αφίσα αυτή στην πόρτα του δωματίου του παιδιού, φωτογραφίστε το δίπλα της και χαρίστε του μια υπέροχη, πρωτότυπη έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Πηγή: gigglesgalore.net

Ταξίδι στην Χώρα των Γλυκών!

Μπορεί τα ταξίδια μας να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες, όμως τίποτα δεν μας εμποδίζει να πάμε ένα Ταξίδι στην Χώρα των Γλυκών για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παιδιού μας. Αυτοί οι γονείς σίγουρα αφιέρωσαν αρκετό χρόνια για τις κατασκευές στην παραπάνω φωτογραφία, οι οποίες οδηγούν φυσικά σε ένα πλούσιο candy bar…

Όμως είμαστε βέβαιοι, ότι το αποτέλεσμα και ο ενθουσιασμός του παιδιού τους άξιζαν τον κόπο!

Πηγή: cakemomma79

Kαλημέρα με την πιο γλυκιά έκπληξη!

Φανταστείτε τον ενθουσιασμό του μικρού σας, όταν ξυπνήσει το πρωί των γενεθλίων του και βγαίνοντας από το δωμάτιο βρεθεί σε έναν διάδρομο γεμάτο μπαλόνια, με την τούρτα του να περιμένει και εσάς με ανοιχτή την αγκαλιά στην άλλη άκρη!

Πηγή: parties365.com

Δημιουργήστε ένα… κυνήγι θησαυρού που θα οδηγήσει το παιδί στο δώρο του!

Φουσκώστε μπαλόνια με ήλιο και δέστε σε κάθε ένα από αυτά από ένα σημείωμα-γρίφο που θα οδηγεί το παιδί από το ένα μέρος του σπιτιού στο άλλο, μέχρι να ανακαλύψει σε ποιο ακριβώς σημείο έχετε κρύψει το δώρο των γενεθλίων του ή την τούρτα του!

Κάντε τη μέρα του ξεχωριστή!

Εννοείται, ότι υπάρχουν αμέτρητοι ακόμα τρόποι για να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή για το παιδί σας, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να την γιορτάσει με τους αγαπημένους του φίλους! Μπορείτε σίγουρα να κάνετε βιντεοκλήσεις με κάποιους ενώ π.χ. θα σβήνετε την τούρτα, μπορείτε βέβαια να του ετοιμάσετε μια υπέροχη τούρτα ή να οργανώσετε βραδιά κινηματογράφου στο σπίτι, παρακολουθώντας όλοι μαζί ταινίες, να φορέσετε τα καλά σας και να βγάλετε αστείες φωτογραφίες!

Η καλή σας διάθεση και οι φοβερές σας εκπλήξεις αρκούν για να κάνετε χαρούμενο το παιδί σας, μέχρι να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ακόμα πάρτυ… όπως παλιά!

Πηγή κεντρική φωτό: scatteredthoughtsofacraftymom.com