Τα σχολεία του Δ. Αχαρνών γέμισαν με όμορφες τοιχογραφίες που φτιάχνουν τη διάθεση των μαθητών

Μας αρέσει να αναδεικνύουμε τις εικαστικές αναβαθμίσεις σχολείων που υλοποιούν διάφοροι Δήμοι της χώρας στο πλαίσιο της προσπάθειας να μεταμορφώσουν τα κλασικά γκρίζα σχολικά κτίρια σε κτίρια με χρώμα και όμορφες ζωγραφιές που δημιουργούν στους μαθητές όμορφα συναισθήματα και τους κάνουν να βλέπουν τα σχολεία και ως εικαστικές γωνιές.

Σήμερα, στο Infokids.gr σας παρουσιάζουμε την πρόσφατη καλλιτεχνική δράση του Δήμου Αχαρνών που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία.

Με σύνθημα “Ζωγραφίζουμε και ομορφαίνουμε τα σχολεία της πόλης” οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι αρκετών σχολικών κτιρίων αρκετά απέκτησαν υπέροχες φωτεινές τοιχογραφίες που φτιάχνουν την διάθεση και δημιουργούν μια νότα αισιοδοξίας σε όσους τις παρατηρούν.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη για δημιουργικότητα τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Οι μαθητές χάρηκαν ιδιαιτέρως με τις ζωγραφιές που πλέον φιλοξενούνται στις τάξεις τους και τις έχουν μεταμορφώσει σε πανέμορφους χώρους μάθησης!

Δείτε τις φωτογραφίες από τις ζωγραφιές στα σχολεία