«Τα βλέπω να ανθίζουν και είναι ευτυχία»: Το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη είναι ό,τι ακριβώς ζητάμε από το σχολείο των παιδιών μας

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς και πολλοί γονείς επιλέγουν να ευχαριστήσουν τους δασκάλους των παιδιών για την συνεργασία και την σχέση με επίκεντρο τη μάθηση που χάρισαν στους μαθητές, κάνοντας την σχολική καθημερινότητα μια ευχάριστη εμπειρία.

To “ευχαριστώ” της Ρούλας Ρέβης στο σχολείο των παιδιών της

Με ανάρτησή της στο Ιnstagram η Ρούλα Ρέβη “αποθεώνει” το σχολείο που φοιτούν τα διδυμάκια της καθώς όπως τονίζει δεν καταπιέζει τους μαθητές, δεν ωθεί στην βαθμοθηρία και γενικότερα δίνει έμφαση στην συναισθηματική νοημοσύνη και στο να εμφυσήσει στα παιδιά μαθήματα ζωής. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Αυτή ήταν η ομάδα των παιδιών μου στη χτεσινή γιορτή του σχολείου… όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν την καχυποψία μου για το “σύστημα” γενικότερα, τη αγάπη μου στην ελευθερία των παιδιών αλλά πάντα με “όρια” για το καλό τους.

Είμαι αυστηρή μαμά και χαίρομαι που έχω βρει ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, δεν πίστευα ποτέ στο σύστημα που κάνει τα παιδιά στρατιώτες και θεωρώ πως στο σπίτι γίνεται η δουλειά ενώ στο σχολείο ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται η ομαδικότητα, η αγάπη, η προστασία που μας προσφέρει η δασκάλα/δάσκαλός μας.

Δεν αγαπώ τα μεγάλα “συστήματα” που το παιδί χάνεται και νιώθει ασήμαντο μέσα στο χάος των κανόνων που μπορεί να έχει το εκάστοτε σχολείο. Είμαι αυστηρή με το σχολείο αν αυτό δεν μου φαίνεται χρήσιμο και σχολείο καρδιάς!

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Γεωργίας – 25χρονος την εξέδιδε – Πού εστιάζει η έρευνα για να εντοπιστεί

Αυτά τα φανταστικά προϊόντα είναι τα μόνα που χρειάζεσαι πραγματικά στις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές

“Καλύτερα να αυτοκτονούσε η Πισπιρίγκου παρά να σκότωνε 3 παιδιά” – Νέο “όχι” της ανακρίτριας στην 33χρονη

Φρίκη στην Πάτρα: Ασελγούσε στην 13χρονη βαφτιστήρα του